100/250 ml Mini Brezžična Električni Česen Masher Pritisnite Mincer Rastlinskih Chili Mesa Mlinček Hrane Chopper Kuhinja Orodja Polnjenje prek kabla USB

Nov izdelek

Na zalogi

€3.72

Na seznam želja

100/250 ml Mini Brezžična Električni Česen Masher Pritisnite Mincer Rastlinskih Chili Mesa Mlinček Hrane Chopper Kuhinja Orodja Polnjenje prek kabla USB

Bullet Točk: 1、zelo Uspešne Hrane Chopper: Ta mini česen helikopter je opremljen z 30W motor, ki se lahko disk iz nerjavečega jekla okrepljeno rezilo sesekljajte česen, ingver, poper, korenček, zelenjavo, čebulo, orehe, itd.V 10 sekundah.

2、Več Možnosti: lahko se odločite, 100 ml zmogljivosti ali nadgrajena različica 250 ml/100 ml skupaj.Nadgrajena različica česen chopper vključuje 1* 250 ML skodelico, 1* 100 ML pokal, 1* dvojno glavo rezilo, 1 *3-glavo rezilo in 1*usb kabel lahko sekanje mesa, orehov in zelenjave v različnih školjk, ki je varnejši in bolj higienski.

3、Enostaven za Uporabo in Čiščenje: Samo kliknite gumb na vrhu za samodejno kaša, in enakomerno narezano hrano je mogoče dobiti v nekaj sekundah.Celotno crusher je nepremočljiva in rezilo je odstranljiva.Hrana je helikopter lahko sprati neposredno po uporabi, ki je enostaven za čiščenje in ima brez ostankov.

4、Varnih Materialov in Prenosljivost: Ta mini hrane helikopter uporablja BPA-free materiala, 304, rezila iz nerjavečega jekla in so bolj odporni na rjavenje in korozijo, in so neškodljivi za vašo družino.Majhne velikosti in prenosni, da lahko izpolni svoje male potrebe v življenju.To je odlična izbira za kampiranje potovanja, če potujete ali na poslovnem potovanju.

5、Odlično Kuhinjo Orodje: Primerna za zdrobljenega česna/ drobljen ginger/ zdrobljen svež čili/ drobljen arašidi/ zmleto meso/ bučna prilepite/ zelenjavni pire, ki ga morate imeti artefakt za hrano raziskave ljubitelje.

Značilnosti:

1. Zelo Uspešne Hrane Chopper: Ta mini česen helikopter je opremljen z 30W motor, ki se lahko disk iz nerjavečega jekla okrepljeno rezilo sesekljajte česen, ingver, poper, korenček, zelenjavo, čebulo, orehe, itd.V 10 sekundah.

2. Več Možnosti: lahko se odločite, 100 ml zmogljivosti ali nadgrajena različica 250 ml/100 ml skupaj.Nadgrajena različica česen chopper vključuje 1* 250 ML skodelico, 1* 100 ML pokal, 1* dvojno glavo rezilo, 1 *3-glavo rezilo in 1*usb kabel lahko sekanje mesa, orehov in zelenjave v različnih školjk, ki je varnejši in bolj higienski.

3. Enostaven za Uporabo in Čiščenje: Samo kliknite gumb na vrhu za samodejno kaša, in enakomerno narezano hrano je mogoče dobiti v nekaj sekundah.Celotno crusher je nepremočljiva in rezilo je odstranljiva.Hrana je helikopter lahko sprati neposredno po uporabi, ki je enostaven za čiščenje in ima brez ostankov.

4. Varnih Materialov in Prenosljivost: Ta mini hrane helikopter uporablja BPA-free materiala, 304, rezila iz nerjavečega jekla in so bolj odporni na rjavenje in korozijo, in so neškodljivi za vašo družino.Majhne velikosti in prenosni, da lahko izpolni svoje male potrebe v življenju.To je odlična izbira za kampiranje potovanja, če potujete ali na poslovnem potovanju.

5. Odlično Kuhinjo Orodje: Primerna za zdrobljenega česna/ drobljen ginger/ zdrobljen svež čili/ drobljen arašidi/ zmleto meso/ bučna prilepite/ zelenjavni pire, ki ga morate imeti artefakt za hrano raziskave ljubitelje.

Specifikacije:

Slog: majhne 100 ML/nadgrajena različica (250ml+100 ml)

Barva: bela, roza, zelena

Material: RAČUNALNIK in PP plastike

Kapaciteta: 100 ML/250 ML

Napajanje: USB polnjenje

Nazivna moč: 30W

Baterije napetost: 3,7 V

Nazivna napetost: 5V

Rezilo: 304 nerjaveče jeklo (2 rezili/3 rezila)

Velikost:

100 ML: približno 9*9*11 cm/3.54*3.54*4.33 palčni

250 ML: približno 9*9*13cm/3.54*3.54*5.12 palčni

Seznam Vsebine:

Majhne 100 ML:

1*USB Kabel

1*Električni Česen Masher (2 Rezili)

ali

Nadgrajena Različica 2 v 1 (250 ml in 100 ml)

1*Električni Česen Masher Gostiteljske

1*250 ml

1*100 ml

1*3-glavo Rezilo

1*2-vodja Rezilo

1*USB Kabel

Oznake: peneče ohranjevalnik soda, za česen tiska, česen mincer, chopper česen, koks pijačo razpršilnik, krivulje iz nerjavečega jekla, česen, preprosta iz nerjavečega jekla, česen, iz nerjavečega jekla, česen, crusher česen, električni mešalnik kuhinja.

Padec nakupovanje Podpora
Vrsta Sadje & Rastlinski Orodja, Prehransko dopolnilo stroj
Številka Modela Za Zdrobljenega Česna, Zdrobljeni Ingver Zdrobljen Svež Čili
tip 2 Mincer
Certificiranje CIQ
Ime Električni mini masher
Funkcija Okolju Prijazno
Sadje & Rastlinski Orodja Tip Stiskalnice Za Česen
Material PC in PP plastike
Poreklo CN(Izvora)
Tip 1 Česen stroj

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

100/250 ml Mini Brezžična Električni Česen Masher Pritisnite Mincer Rastlinskih Chili Mesa Mlinček Hrane Chopper Kuhinja Orodja Polnjenje prek kabla USB

100/250 ml Mini Brezžična Električni Česen Masher Pritisnite Mincer Rastlinskih Chili Mesa Mlinček Hrane Chopper Kuhinja Orodja Polnjenje prek kabla USB

Podobni izdelki

Primerjaj