2Pcs/Set Letnik Večplastna Choker Ogrlica za Ženske, Sponke za papir Verige Zlata, Srebrna Barva Vratu Choker Bohemian Pearl Beaded Nakit

Nov izdelek

Na zalogi

€2.97

Na seznam želja

Vintage Dvojno Višeslojno Choker Ogrlice za Ženske, Sponke za papir Verige Zlata, Srebrna Barva Vratu Choker Bohemian Biserne Kroglice Ogrlica Nakit Darilo.

Material: Železo + umetne biser Tip: Gothic goth/ Punk/Rock, hip hop/Letnik Choker Ogrlica Vključuje: 2pcs Neto Teža: 37g Barva : Zlata, Iver Barve Velikost: Kot Slika Prikazuje

Dostava

1、Element bo odposlano v roku 2 delovni dan po prejemu celotnega plačila. 2、naslov za dostavo mora biti potrjena. 3、Postavka tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.To je zunaj našega nadzora.Če še niste prejeli element, prosimo, obrnite na nas.Bomo spremljali in vam pomaga rešiti problem.Hvala vam za vaše razumevanje.

Stik z nami

1、Če ste našli na vsa vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate in bomo poskušali naše najboljše, da odgovor na vaše vprašanje v roku 24 ur. 2、Če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, pustite pozitivne povratne informacije s polno zvezd za nas. 3、Prosim, pomagajte razumeti, da smo zaprti, med vikendi ali prazniki, tako je morda malo zamude, med vikendi ali prazniki,, bomo poskušali naši moči, da se odgovori so vsa sporočila, prejeta v naslednjem delovnem dnevu.

Politika vračanja

Smo se boste morali poslati dejanske slike predmeta prejeti, skupaj z embalažo (prikazuje etiketo na embalaži).Prosimo, sporočite nam, razlog.To je naš SOP, za nas, da se nekatere in za snemanje namene.Mi bo zelo trudijo, da jih reši na način, da kupec raje.

Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi blaga, prosimo, vzemite si nekaj minut, da zapustijo pozitivne povratne informacije s polno zvezd za nas. 2. Če ne boste zadovoljni, nam pred odhodom negativne povratne informacije, se bomo potrudili, da reši problem.

Oznake: pearl nastavite velike biser, oči silver pearl, sočna srebrni biseri, silver pearl bail, čisti sterling srebrni prstan iz, baker srebrni biseri, nastavite nakit sklopov biser, silver pearl bangle set biser, plemena srebrni biseri, nastavi silver pearl.

Fine ali Moda Moda
Obesek Velikost Choker Ogrlica
Blagovna Znamka PuRui
Spol Ženske
Obliko\vzorec Krog
Barve zlata, srebrna barva
verige ogrlica nakit, ogrlica
Slog Bohemia
Združljivost Vsi Združljivi
Ogrlica Tip Chokers Ogrlice
Uporaba Stranka, Obletnica Poroke, Rojstni Dan Posla
Številka Modela X01800MT5
Postavka Vrsta Ogrlice
Poreklo CN(Izvora)
Ogrlica Choker Ogrlica
Kovinski ogrlica Ženske ogrlica
Ogrlica Za Ženske Dvojno Višeslojno Ogrlica
Kovine Tipa Iron alloy
debelo verigo ogrlica vintage ogrlica
Priložnosti stranka
Nakit Biserne kroglice ogrlica
Material Kovine
Veriga Tip Povezavo Verige
Funkcija Razpoloženje Tracker

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

2Pcs/Set Letnik Večplastna Choker Ogrlica za Ženske, Sponke za papir Verige Zlata, Srebrna Barva Vratu Choker Bohemian Pearl Beaded Nakit

2Pcs/Set Letnik Večplastna Choker Ogrlica za Ženske, Sponke za papir Verige Zlata, Srebrna Barva Vratu Choker Bohemian Pearl Beaded Nakit

Podobni izdelki

Primerjaj