Prenosni Diagnostični Univerzalno Orodje Digitalni Tester za Baterije Baterije AAA AA 9V/1,5 V Zmogljivosti Tester Obremenitev Analizator Prikaz

Nov izdelek

Na zalogi

€2.26

Na seznam želja

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Digitalni Tester za Baterije na Zaslonu LCD C D N AA AAA 9V 1,5 V Gumb Cell Kapaciteta Baterije Preverite Detektor Kapacitivnost Diagnostično Orodje

Funkcija:

Enostaven za branje, LCD bar chart zaslon, enostaven za branje.

Material, ABS strukturo, trajno.

Širok spekter testi vključujejo tip C, tip AA, AAA, tip D, tip N, 9V (6f22).

Prenosna, lahka, enostavna za prenašanje.

Specifikacija:

Material: ABS

Barva: Srebrna, Črna

Velikost: 92mm * 63mm * 14 mm/3.62*2.48*0.55"

Baterije: 1 * gumb baterije (niso vključene)

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Baterija Tester

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Oknar.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Pokvarjena izdelki MORAJO BITI prijavljene in so se vrnili z originalno embalažo, če je to mogoče.Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Oknar.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih! [relateproductdetail/]

Oznake: pc napajanje tester, baterija fan, dc obremenitev, 18650 2200mah baterija 3, 7 v, Obremenitev, baterije plug, amprobe baterije tester, digitalni tester baterij, obremenitev tester, baterija checker tester.

velikost 92mm * 63mm * 14mm/3.62*2.48*0.55''
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Tester Za Baterije
Barve srebrna, črna
Tester Za Baterije orodje za diagnostiko,
Material ABS
Preverite Detektor digitalni tester za baterije
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Vrsta Gospodinjstvo Baterije Tester
Baterija 1 * gumb baterije (niso vključene)
Blagovna Znamka VKTECH
Certificiranje Noben

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Prenosni Diagnostični Univerzalno Orodje Digitalni Tester za Baterije Baterije AAA AA 9V/1,5 V Zmogljivosti Tester Obremenitev Analizator Prikaz

Prenosni Diagnostični Univerzalno Orodje Digitalni Tester za Baterije Baterije AAA AA 9V/1,5 V Zmogljivosti Tester Obremenitev Analizator Prikaz

Podobni izdelki

Primerjaj