Dog Bed Mačka Posteljo z Blazine Luxery Prenosni Pes Šotori Pet Hiš za Majhne, Srednje Jjeza

Nov izdelek

Na zalogi

€29.92

Na seznam želja

Bullet Točk:

1、Varnost in Zasebnost: To stanovanje penthouse lahko zagotovi zasebno sobo za svojega hišnega ljubljenčka za zaščito jih varno.

2、Dobro narejen Gradiva: teepee šotor material je 100% trajne bombaž, platno in svoboden rod, skrbno sešiti, fine izdelave, debele blazine lahko domače počutili udobno.

3、Enostaven za Montažo: To vrsto hišnih hiša zahteva nobenega orodja in je zelo hiter in enostaven za montažo, razstaviti in očistiti, in je enostaven za izvedbo.

4、Preprost Design: To je lahko fit vaš dom dekoracijo in enostavno prilagodi svoj življenjski prostor.Vas in vašega ljubljenčka bo všeč.

5、Primerno za: se lahko uporablja v zaprtih prostorih in na prostem, in je tudi primeren za kratkoročno potovanja, ki je primerna za vse mačke, mala in srednje velika psi, zajci in druge domače živali.

Značilnosti:

1. Varnost in Zasebnost: To stanovanje penthouse lahko zagotovi zasebno sobo za svojega hišnega ljubljenčka za zaščito jih varno.

2. Dobro je Gradiva: teepee šotor material je 100% trajne bombaž, platno in svoboden rod, skrbno sešiti, fine izdelave, debele blazine lahko domače počutili udobno.

3. Enostaven za Montažo: To vrsto hišnih hiša zahteva nobenega orodja in je zelo hiter in enostaven za montažo, razstaviti in očistiti, in je enostaven za izvedbo.

4. Simple Design: To je lahko fit vaš dom dekoracijo in enostavno prilagodi svoj življenjski prostor.Vas in vašega ljubljenčka bo všeč.

5. Primeren za: se lahko uporablja v zaprtih prostorih in na prostem, in je tudi primeren za kratkoročno potovanja, ki je primerna za vse mačke, mala in srednje velika psi, zajci in druge domače živali.

Specifikacije:

Barva: bela

Material: bombažno platno in les

Velikost: približno 40*40*50 cm/15.75*15.75*19.69 palčni

Dodatki: vključno z blazine

Primeren za: mačke in psi, zaprtih prostorih/na prostem/kratkoročne potovanja uporabo.

Seznam Vsebine:

1*Prenosni Pes Šotor

Oznake: ferret majica s kratkimi rokavi, postelja ferret, za podgana, ferret predor, Hrček, Zajec, morski prašiček vrvici, primeru ferret, kletka ferret, ferret vrvici.

Poreklo AE(Izvora)
Številka Modela dog bed

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Dog Bed Mačka Posteljo z Blazine Luxery Prenosni Pes Šotori Pet Hiš za Majhne, Srednje Jjeza

Dog Bed Mačka Posteljo z Blazine Luxery Prenosni Pes Šotori Pet Hiš za Majhne, Srednje Jjeza

Podobni izdelki

Primerjaj