Samodejno Float Voda Skozi Skledo Parka Waterer Pitne 4 Mačka Ovce, Pes Samodejno Float Ventil

Nov izdelek

Na zalogi

€1.32

Na seznam želja

Značilnosti:

Samodejno float ventil, ki temelji na novi tehnološki platformi in popolnoma premagati številne tradicionalne pomanjkljivosti.Boje vedno biti, ki plava v vodi, ko se je voda dvignila, plava, sledi vzpon.In palico, ki jo poganja narašča tudi narašča.Priključen na palico in v ventil, če do določenega položaja, blizu vode.Non-toksične, brez okusa.Pretok vode je velik, visok izkoristek.Enostaven za namestitev in prilagajanja, je mogoče namestiti na katero koli kota.Primerna za korozijo, kemije, medicinske, gospodinjski, akvarij in tako naprej.

Specifikacija: Material: POM Barva: Bela Količina: 1 Kos Tlak : Za 0,6 MPa temperatura Vode: 176°F(80℃) Hitrost Pretoka : 5.0 L/m 1/4 palca vstopu Velikost: približno 4.5 cm x 7 cm.

Paket Je Vključeno:

1 x Float Ventil Opomba: 1.Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.Poskrbite, da vas ne moti, preden boste ponudbo. 2.Velikost samo za referenco.Prosimo, počakajte nekaj razlik, ki so posledica ročno merjenje.

Opomba:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki,,ampak ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.

2.Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje,prosimo, dovolite 2-4 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja za oblačila, hvala za Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39 palčni

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2 Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT traja 3-7 dni ,EMS traja 8-12 dni.Post air mail treba 2-8 tednov.Ampak vse od njih so odvisne od države, v dostavljeno.

2) VROČITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Oznake: stalen pritisk ventil, magnezijev trak, vode, ki plava tank, komercialne float tank, normalno zaprite ventil, mamamoo photocard, električni regulator tlaka, kpop rdeče mah, plavajoče tank kaufen, plavajoče rezervoarja za motorno kolo.

Temperatura Medija Običajno Temperaturo
Struktura Žogo
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje Noben
Tlak Za 0,6 Mpa
Material POM

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Samodejno Float Voda Skozi Skledo Parka Waterer Pitne 4 Mačka Ovce, Pes Samodejno Float Ventil

Samodejno Float Voda Skozi Skledo Parka Waterer Pitne 4 Mačka Ovce, Pes Samodejno Float Ventil

Podobni izdelki

Primerjaj