Monolitna Noč DIY 5D Diamond Slikarstvo Kompleti Polni Sveder Krog, Kvadrat Nosorogovo Slikarstvo Luna Diamond Slike za Dekoracijo Sten

Nov izdelek

Na zalogi

€4.23

Na seznam želja

Dobrodošli na moji trgovina, ki ponuja 100% zagotovljena kakovost slike.Razumne cene in stranka pozornosti, so naše glavne cilje.

Lahko postavite neposredno in bomo tiskanja in se dogovorite za dostavo v najkrajšem možnem času.Če imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na storitve za stranke.

Upoštevajte, Brez okvirja! ! !Samo diamant slika!To je DIY diamond slikarstva, ni končal sliko.Morate končati sami.Vse mere so izmerjene z roko,zato prosimo, dovolite 1-2 cm razlike.Če potrebujete drugo velikost, prosimo, obrnite na nas in mi bo po meri za vas.Sledite tem mestu, da uživajo več ponudbe in popuste!

O Diamond: Kocka Diamond O Gradivo: Okrogla akril Diamond/ Posebna akril Različnih Velikosti kristalno Svetleč Diamant

Proizvodni Koraki Odprto okno in preverite diamond slikarstvo posebnega orodja.Oglejte si smolo diamant, barvni, urejene, da bi kodiranja.Odkriti trak slikarstvo zgoraj, boste videli veliko simbolov, ki ustrezajo barvno kodiranje.V skladu z ustrezno barvno kodirane objemka ustrezno smolo vdelan diamanti.Predlaga, da en tip smole diamond en niz zaključil hitreje.Da bi ustvarili odlično diamond slikarstva, risbe skupaj na enem mestu, vsaka vrsta simboli nimajo ostati zaljubljen diamanti.Za zmanjšanje dobra slika na risbe razporejene matrika, ki se pritrdi na ravnini materiala zgoraj.Spoje morajo ravno proti čeden, nimajo nobene razpoke.Po dober boj, ostali vrzel na lepilo ustrezne simbole diamantov.Za dokončanje dobro diamond slikarstvo, jo dal v svoj izbor primeren okvir.Prednosti DIY Diamond Slikarstva Skozi DIY, stres lahko tudi zmanjša, in potrpljenja lahko gojijo.Proizvodni postopek je zelo preprost in ga je mogoče ustvariti v kratkem času.Lahko povečajo vztrajnost in izkušnje, občutek dosežek.To se lahko uporabljajo za dekoriranje družinske sobe, da bi življenje polno zabave.To je najboljša izbira za darila za prijatelje, izrazila najboljše želje.Ljudje vseh starosti lahko, da je, in družinski člani, ki delajo skupaj, da bi družina toplejše.

Oknar.si podpira Visa, Boleto, Master Card, Maestro Debetno Kartico, Western Union, WebMoney, QIWI in Nakazilom Prek Banke.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

Prosimo, da poskrbite, vaš naslov in informacij, so točne, preden se odločite za plačilo.Naša trgovina se bo postopek naročila in pošiljanje na številko za sledenje logistične informacije v roku 4 delovnih dni.Če imate posebne zahteve za čas dostave in logistike kanalov ali je treba spremeniti naslov, prosimo, kontaktirajte me v času. Če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas s petimi zvezdicami pohvale.Mi bo zelo hvaležen za vas.Če obstajajo kakršne koli neprijetne stvari med nakupovalni proces, ki bi si nezadovoljni z našimi izdelki, prosimo, obrnite v najkrajšem možnem času, in pomagali vam bomo rešiti vse težave, takoj.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.Želim vam srečno nakupovanje.

Oznake: diamond slikarstvo zvezdnato noč rone, diy oljna slika, zvezdnato noč, modularna slikarstvo zvezdnato noč, plošča slikarstvo zvezdnato noč, barva diamantov, zvezdnato noč, diamond slikarstvo zvezdnato noč forrest, diamond slikarstvo zvezdnato, slikarstvo številke diamond zvezdnato noč, diamond slikarstvo krog zvezdnato noč, diamantno art zvezdnato noč.

Okvir No
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Zunanje Embalaže, PAPIRNATA VREČKA
Vrsta Debelo No
Nastavite Vrsto Da,
Slog Evropski in Ameriški Stil
Število Barv Nad 45
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Slike
Diamantno Obliko Kvadratni
Blagovna Znamka WEWEIJA
Lepljenje Površine Delna
Obrazec Ločeno
Vzorec Tipa Scenic
Material Smole

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Monolitna Noč DIY 5D Diamond Slikarstvo Kompleti Polni Sveder Krog, Kvadrat Nosorogovo Slikarstvo Luna Diamond Slike za Dekoracijo Sten

Monolitna Noč DIY 5D Diamond Slikarstvo Kompleti Polni Sveder Krog, Kvadrat Nosorogovo Slikarstvo Luna Diamond Slike za Dekoracijo Sten

Podobni izdelki

Primerjaj