Zložen Kvadrat Dežnik Kuhinja, Hrana, Jed Pokriva Anti Letenje proti Komarjem Kuhinja Zaščito, bele Barve Čipke Slog Hrano, Kritje

Nov izdelek

Na zalogi

€1.20

Na seznam želja

Skupno Vprašanje:

(1)Vprašanje: ali So te stroj?Če je tako, kaj je najboljši način za pranje njih?

Odgovor: če pogledamo na rudnik zdaj, jaz bi rekel, spot čisto samo.To je pritrjena na kovinski, kot dežnik.Spot čiščenje bi najvarnejši način videti je bilo.

(2)Vprašanje: misliš, da te bo udarec kot v veter?Gostovanje na prostem stranka v začetku jeseni.

Odgovor: Če je njegova zelo vetrovno, ki jih morda.Vedno lahko dodate nekaj okraski kot uteži uporabo veziva posnetke na vrhu ali na dnu.To je tisto, kar sem naredil in deluje odlično.Ti so veliko velikosti in so res lepo!

(3)Vprašanje: Bo zajemajo zunaj grelniki?

Odgovor: se ne pomeni, da zajema vsa hrana grelniki.

Opis:

1.Komplet Velikih Pop Up Očesa Hrane Pokriva, obdržati plujejo pod žuželke off vaš hrane, ko entertainning zunaj.Lep nylon mesh zaslon in dodatno čipke okoli spodnjega zagotovila hrano in pijače, so varni pred bugs, to ne vpliva na okus.

2.Ti očesa, ki pokriva ne deluje samo kot nalašč za na prostem stranka,kampiranje,piknik ali domači kuhinji na sklede,krožniki,pribor,vse odprl pijače,prigrizki in sadje,ampak tudi idealen za postavljeno vrt postelj za zaščito vaše sadika iz polži prehranjevanja.

3.Okviru krovne šotor je izdelan iz premium kakovosti pocinkanega jekla, tako da je lahko nudijo trdno podporo,zelo enostaven za pop-up in pokrovček za shranjevanje.

4.Čiščenje spot za mokro pranje krpo ali vzlet očesa od krovni okvir,ročno pranje in suh zrak.

5.Enostavno odprite; potegnite niz w/ pin up v top za zaklepanje; Enostaven za čiščenje, ročno stroj: Odstranjevanje madežev z brisanjem šotori z vlažno krpo.

Značilnosti: Odlično za kampiranje na prostem hrano, kritje, piknik zunanji pokrov za hrano, zabavo, BBQ tabela, doma; Kritje vseh živilih, kot so hamburgerji, bbq chicken, zrezki, jedi z žara, zelenjavo, koruzo na cobb, kabobs, lubenica, cantaloupe, ananas, sadne solate.Tudi za zaščito zelenjave, kot so krompir, koruza, brokoli, paradižnik, korenje, itd.Odlično kritje za hrano.

Specifikacija: Ime: jed kritje, hrane pokriva Material: nerjaveče jeklo okostje + očesa gaza (fine luknjo) barva: Bela Velikost: 12 palcev, 16 palcev, 18 palcev.Paket vključuje: 1*Kvadratnih jed pokrov(drugi dodatki demo na sliki niso vključeni.)

Opomba: Prosimo, dovolite 1-2 mm napak zaradi ročnega merjenja.Zaradi razlike med različnimi spremlja, obstajajo barvne razlike, vas prosimo, da pravi izdelek kot standard.

Oznake: yz85 vilice nivo olja.

Hrana Kritje dežnik Dežnik za hrano
Blagovna Znamka Aihogard
Material Drugo
Razvrstitev jed pokrov
Vrsta Posebnost Orodja
Številka Modela JJ07807
Funkcija Okolju Prijazno
Posebnost Orodja Tip Hrana Zajema
Tip 1 Kvadratni jed pokrov
Certificiranje CE / EU
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Zložen Kvadrat Dežnik Kuhinja, Hrana, Jed Pokriva Anti Letenje proti Komarjem Kuhinja Zaščito, bele Barve Čipke Slog Hrano, Kritje

Zložen Kvadrat Dežnik Kuhinja, Hrana, Jed Pokriva Anti Letenje proti Komarjem Kuhinja Zaščito, bele Barve Čipke Slog Hrano, Kritje

Podobni izdelki

Primerjaj