15 KG Vodne Energije Vrečko Domači Fitnes Aqua Vrečke za Uteži Telo Izgradnjo Telovadnice Športne Cross Fit Težka

Nov izdelek

Na zalogi

€24.44

Na seznam želja

Bullet Točk:

1、Kako Polnila: Polnila voda (pod pipo ali s cevjo, ki-prepričajte se, ali pin je dol za to), potem push pin v položaj, da jo odprete za zrak, attache črpalko in začeti zibanje ga-fuller je, težji in bolj stabilni postane.Manj vodo, zaradi česar je lažji, vendar bolj nestabilno.

2、Super Tough: Tehta le okoli 2 .5 lb, ko je ta prazen.Fitnes vode vrečko so enostaven za transport in pripravo za vadbo.Fitnes vodo, vrečko z vodo so super težki fitnes vrečami peska, ki je napolnjena z zrakom in vodo.Ventil omogoča zelo enostavno izpolnite in prazna vreča.

3、Več Funkcij: Get to končno izobraževanje za vaše jedro, noge, roke.Različne ročaj pozicije, ki omogočajo različne v svoje vaje.Ko celoti tehta približno 33 kg!

4、Prenosni in Vsestranski: Naš fitnes vode vrečko so kot nalašč za kardio, visoko intenzivnega intervalnega treninga za cross fit in vse opympic gibanja, kot so dvigala, gugalnice, kodre, korak-ups in vrstic.

5、in Opremo za Usposabljanje: Dobili končni celotno vadbo telesa skozi nestabilnost.Pick up plimovanja tank in boste takoj počutili svoje neprizanesljiva lastnosti.Celotno težo vode sloshing iz ene strani na drugo, v odziv na najmanjši nagib.Da bi jo dvigniti nad glavo, tudi najmanjše mišice se aktivirajo, delajo skupaj z večje mišice, da bi ohranili ravnovesje in moč.Zaradi tega, celo 15 kilogramov vode lahko ponižni usposobljeni športniki.

Opisi:

Fitnes in predelave revolucije.Plimovanja tank je samo fitnes izdelek, ki neposredno odgovarja na to, kako se premikate.Dvignite tank in najmanjši kota bodo zagotovili, da voda pade iz ene strani na drugo.Takoj, ko se to zgodi, vaše mišice so, da se odzove takoj in kar je še pomembneje: tesno skupaj, da ostanejo v bilanci.Vse to se kaže v popolni funkcionalni trening, rešuje problematične vzorce gibanja, preprečuje poškodbe in vendar ga uporabljate, je vlaki vaše celotno telo.

Značilnosti:

1. Napolnimo vrečke z vodo, da dosežete želene teže.

2. Max teža vrečko je približno 33 funtov, vendar boste želeli zapustiti prostora za zrak.Bolj kot zrak, ki ga imajo v vrečko, bolj nestabilne teža se bo postal.

Specifikacije:

Material: 840D TPU, nepredušno zaprte in neprepustnih

15 L: o 75x16x16cm /29.5x6.3x6.3inch

Seznam Vsebine:

1* Fitnes Vode Vrečko

Oznake: torba nepremočljiva, aqua, aqua vrečko, punch vrečko, noro fit masaža stroj, bascula, massag, slamica za večkratno uporabo 12 mm, fitnes doma, bag swim.

Vrsta Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Fitnes paket

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

15 KG Vodne Energije Vrečko Domači Fitnes Aqua Vrečke za Uteži Telo Izgradnjo Telovadnice Športne Cross Fit Težka

15 KG Vodne Energije Vrečko Domači Fitnes Aqua Vrečke za Uteži Telo Izgradnjo Telovadnice Športne Cross Fit Težka

Podobni izdelki

Primerjaj