Prenosni Brezžični Samodejno VIp

Nov izdelek

Na zalogi

€9.60

Na seznam želja

Funkcija: 1. Velikih LED LCD je jasno, temperatura, smer in čas, ki je bolj berljiva in praktično. 2. Eden ključnih samodejno navijanje, nič osnovno delovanje. 3. 30s hitro ogrevanje, ki bi vam sijoči in prožni kodraste lase.V curler je opremljen z varno in nestrupeno toplotno izolacijo, ki lahko zaščiti pred oparinami. 4. Temperatura, čas in smer, se lahko prilagodi.Temperatura 150-200 ℃ (300-390 Celzija) mogoče izbrati.Modeliranje čas lahko nastavlja v 8-18s, in curling smer, se lahko prilagodi potrebam različnih lase kakovosti in oblike kot nalašč curl enostavno. 5. Vgrajeno 2500mAh litij-ionsko baterijo, se lahko zavedajo super priročno, brezžično uporabo.Hkrati se lahko uporablja tudi kot mobilno napajanje. 6. Enostaven za prevoz, če potujete, lahko curl lase, kjerkoli in kadarkoli.Specifikacija: Zmogljivost baterije: 2500mAh Baterije napetost: 3,7 V Baterije, moč: 9.25 Wh Vrsta baterije: polnilna litij-ionska baterija Čas polnjenja: 3,5 ure Uporabite čas: dolgotrajnejša uporaba časa, približno 40 minut, občasno uporabo času približno 1 uro Velikost izdelka: 19x6cm/7.48x2.36" Barva: Bela, Rose Zlata, Črna 💋ENOSTAVEN ZA UPORABO:z Enim klikom samodejno curling, ne potrebujete nobene spretnosti, zbogom, z uporabo tradicionalne žične curling likalniki, je odlična alternativa tradicionalnim curling likalniki ali curling palice, idealno nova high-tech styling orodja za ljudi, ki ustvarjajo lepe kodre. 💋Se PREPREČI ZAPLETANJE LAS:edinstvena anti-zmeda design in samodejno povratne krožna funkcija pomaga, da se prepreči morebitne zaplete lase težave.Pri uporabi lase curler, lasje sveženj ne sme biti preveč debela.Priporočljivo je, da je premer ne sme presegati 1 cm.Če si dal preveč las v lase sod, se bo samodejno ustavi, da bi se izognili pentlje! 💋INTELIGENTNA:samodejno lase curler lahko nastavite temperaturo prosto (150 ° C-200 ° C in 300 ° F-390 ° C, se stopinj Celzija in Fahrenheita so zamenljivi), curling čas, lahko prilagodite poljubno v 8s-18s, in curling smeri Ali desno).Lahko zadovoljili vse vaše potrebe za curly hairstyles in ustvarjanje neomejene možnosti. 💋UČINKOVITO:Naše lase curler lahko segreje hitro, 60 minut delovnega časa, za ponovno polnjenje samodejno lase curler, lahko izboljšate styling učinkovitost.Lase soba je opremljena z varno in nestrupeno toplotno izolacijski materiali, ki lahko preprečijo, da bi se barjena med uporabo.Glavnikom, dve lasnice in vrečko za shranjevanje, so vključene v paket za vaše udobje. 💋LAHEK IN PRENOSNI:brezžična lase curler lahko zlahka dajo v idealne velikosti (samo 7.6 cm dolge) žepu ali nahrbtniku.Nazaj je ergonomsko oblikovana in se lahko udobno potekala v roki.Opomba: Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje.

1 X Lase Curler 1 X USB Kabel 1 X Glavnik 2 X Posnetki 1 X Torba 1 X Uporabniški Priročnik

OBVESTILO: Barva opremo glavnik in posnetek pošlje naključno, roza ali črno

Opomba: 1.Preden mi pošljete vaš izdelek, bomo skrbno preverite za vas.Zato zahtevamo, da preverite parcele pred pošti ali messenger prič ko prejmete parcele.Če se vam zdi škoda, prosimo, da zavrne sprejem paketa.Potem se obrnite na nas. 2. Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo barve so lahko različne za različne zaslona, prosimo za razumevanje 3. Zaradi časovno razliko, bo ponudnik kupca ne morem odgovoriti na vaše sporočilo pravočasno, prosimo za razumevanje.Imamo običajno odgovor na sporočilo v roku 24 ur.Če je niste dobili odziva, ki za več kot 24 ur, se prosim spomnite na nas.O Povratnih Informacij: 1. Če ste zadovoljni o tem,plese pustite 5 Zvezdic pozitivne povratne informacije.Najlepša hvala! 2.Pls obrnite na nas, preden se odpravite Nevtralne ali Negativne povratne informacije, smo vam bo dala zadovoljive rešitve za reševanje spora. 3.Vašo spodbudo in podporo, ki je naše stalno naprej zagon.Potrudili se bomo za vas.vaše zadovoljstvo, Vas zadovoljiv je naš končni aspiracije. 4. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in nam dajejo pozitivne povratne informacije s slike, se lahko obrnete na nas in bi radi, da se delež dodaten kupon z vami.

Oznake: ios curling železa, zdrav las curler, povezavo vip, aut lase curler, curler lase, kartico vip, curl palico, avto nalepka vip, xtava curling železa, nume brezžični sredstvo za ravnanje las.

Termostat Prilagoditev Segmentov Drugi
Funkcija 1 akumulatorski samodejno lase curler
Max. temperatura 200 °C
Moč Manj kot 25 W
Številka Modela Avtomatski sušilnik curler
Napetost 100-240v (Dual voltage)
Commodity Quality Certification ce
Certificiranje ce
Življenjsko dobo toplotne plošča/bar Več kot 50, 000 krat
Funkcija 5 Inteligentni Curler
Vir Napajanja Polnilna Baterija
Min. temperatura 160 °C
Temperaturni Regulator Digitalno
Napajalni Kabel Rep Skupščine Način Wireless Charging
Funkcija Thermostatically Upravlja
Premer toplotne dirigent Manj than15 mm
Primerno za lase Dry & mokro
Funkcija 3 Prikaz Temperature
Material Plastični
Vrsta Multifunkcijski curler/ravnalec
Dimenzije Grelni Plošči 60x15mm
velikost Automatic Hair Curler
Material toplotna plošča/bar Keramična turmalin
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 2 Multi-Funkcijo Nastavljiva Temperatura
Funkcija 4 Časovnik Polnjenje prek kabla USB

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Prenosni Brezžični Samodejno VIp

Prenosni Brezžični Samodejno VIp

Podobni izdelki

Primerjaj