Vintage Nezakonitih Mehko Tajski Zaklepanje Veriga Obroč 14K Zlato Nastavljiva Velikost Obroča Lok Nakit Trgovini

Nov izdelek

Na zalogi

€1.37

Na seznam želja

Povratne informacije

1. Če menite, ne prepriča o naših izdelkov, smo lahko neposredno komunicirajo zasebni in obljubimo, da vam ponujajo boljše storitve.Prosim, ne pustite slabo povratne informacije za risanje našo pozornost.

2. Če se počutite zadovoljni z našimi izdelki, je naše zadovoljstvo, da vidijo vaše 5 zvezdic povratne informacije.In smo cenili vaše nepogrešljiva podpora za nas.

Smo Ljubezen & skrbi, kaj bomo storili.

Ker 2012,smo trdo delali za zagotavljanje skupaj

zadovoljstvo s koli RANSSI je nakup.

RANSSI je naše izjemne storitve in dobavljeno blago neverjetno nakit za več milijonov zadovoljnih strank po vsem svetu.

NAŠA PREPROSTA NALOGA:da bi čudovito izbir in bi si življenje je luksuz na VELIKE cene.

ODPREMI ČAS: Bomo odpremi bo vaše naročilo v roku 2 dni po tem, ko prejmemo potrdilo o vašem plačilu iz Oknar.si.Duiring Kitajski prazniki ,smo lahko podaljšajo dobavni rok posebej.Za veliko količino naročila ,se obrnite na nas za preverjanje zalog, preden se odločite za plačilo.Smo lahko vzeli več časa za pripravo velike količine naročila in bomo vas obvestili, je potrebno specifictime

NAČIN DOSTAVE:

Smo ponavadi ponujajo brezplačno dostava po Yanwen/ SunYou/ AE_Standard dostava in Epacket, ki običajno traja 20-60/15- 30 delovnih dni za dostavo.Dostava po EMS,DHL,FEDEX, so na voljo tudi, če boste plačali dodatnih stroškov.

Če vaše naročilo reach $200, lahko nudimo express brezplačna dostava.

7 DNI POLITIKO VRAČANJA

Če ste zadovoljni z našimi izdelki,prosimo, ne oklevajte, da nas pusti "5 zvezd" feedbacks,res potrebujemo vašo podporo.Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z naročil,prosim, ne mudi, da povratne informacije ali spor,samo stik z nami takoj ,tako da imamo priložnost, da reši težavo namesto vas.Hvala !

*1.Kakovost problem:prosimo, kontaktirajte z nami v roku 7 dni po prejemu naročila,posnamete jasne fotografije za okvarjeni izdelek, in da nam pošljete.bomo poskrbeli za vračilo ali zamenjavo po zaslužiti vaš dobili svoje fotografije.

*2.Koli drugega razloga:kateregakoli drugega razloga,vam ni všeč ali ne želite, da en izdelek,vas prosimo, stik z nami v roku 7 dni po prejemu naročila.Poskrbite, da ostane v prvotnem stanju in se zavezujejo, shipping stroški, ki jih sami.Povrnili vam bomo, ali bo izmenjava po receivn vrnjeno ite

Oznake: 14ct zlato, ki je napolnjena, lok nakit, opalite obroč zlato, prstan zlat pesek, elastični seks, 12k zlato, ki je napolnjena, ženske mehko tesnilo, varovalni obroček, tragus nakit lok, poslastica obroč.

Poreklo CN(Izvora)
Glavni Kamen Noben
Spol Ženske
Kovinskega Žiga 14k
Kovine Tipa Rumeno Zlato
Obroči Tip Poročni Kompleti
Priložnosti stranka

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Vintage Nezakonitih Mehko Tajski Zaklepanje Veriga Obroč 14K Zlato Nastavljiva Velikost Obroča Lok Nakit Trgovini

Vintage Nezakonitih Mehko Tajski Zaklepanje Veriga Obroč 14K Zlato Nastavljiva Velikost Obroča Lok Nakit Trgovini

Podobni izdelki

4 Mnenja in ocene
Obroč
€24.21
Primerjaj