BONLAVIE Egipt Pharaon Zlato Kip Obroč, Nakit za Moške Obletnico Cocktail Obroč

Nov izdelek

Na zalogi

€2.48

Na seznam želja

Zlitine

[size] 7-14

[teža] 19.8 g

[embalaža] OPP vrečko embalaža

O ladijski:

Na splošno, bo blago dostavljeno v roku 48 ur po prejemu plačila.Če je začasno pomanjkanje blaga, bomo komunicirali z našimi sorodniki v času.Ko ne moremo stik z našim sorodnikom v tem času, bomo ponavadi pošljete isto ceno ali nekoliko višje podoben denar.Upam, da ste razumeli.Express privzeto pošiljanje Yuantong, manj kot obrnite na službo za naprej, drugih izrecnih.

关于售后:

Če imate kakršne koli težave s kakovostjo v treh dneh od dneva podpisa, prosimo, obrnite na nas v času, ki mi bo dala odgovor o vračanju in menjavi blaga, in mi ne bo sprejel blago izven roka.Če ni težav s kakovostjo, kupec ne more vrniti ali zamenjati blago samo zato, ker je on / ona ne mara ga, on / ona je preveč drugačna od slike, on / ona ni zadovoljna z njim, ali on / ona ni tako dobra, kot on / ona predstavljala.Če izdelek je cilj težave s kakovostjo kot rjavenje, barve pada in vaja spustite, se bo treba vrniti in zamenjati.

Na Ocenjevanje:

快递和物流都不是我们能左右的了的,请不要以快递和物流服务态度和到达的时间长短的不满来作为对我们评价的依据.您中肯的评价,是我们前进的不懈动力,如果收到货品满意而心情畅快,请给我们鼓励的好评,一旦出现问题有点不满意请及时和客服沟通,任 何问题都可以快速给您解决,时间扫除您的疑问和不满,还您一个愉悦的心情.

Nakit za posebne vzdrževanje je, kot sledi:

1. Nakit je pogosto nadomesti isti kos nakita, naj se izogibajo dolgoročno rabo, še posebej v vročih poletnih, nakit premaz dolgoročne

Stik z znoj, enostavno ogroža, zato je dobro, da pripravimo število pribor za pogosto menjavo.

2. Nakit je lažje poškodovanih, ko so izpostavljeni kemikalijam.Izognili nakit neposredno stopijo v stik z vodo, parfumi, mila rešitev, hair spray, kafra tablete, detergentov in drugih kemičnih sestavin erozije nakita.Ne nosim pribor ko spanje, kopanje, plavanje, ali delaš naporno vadbo.Dišave, ko kopanje, klor v plavanju in soli v morski vodi vse povzroči določene koroziji, nakit, zato je nakit je treba odstraniti, preden kopanje ali plavanje.

3. Trčenje enostaven za masiranje cvetje, skladiščenje, da bodite previdni, ne prekrivajo nakit ali mešanica golimi uhajanje skladiščenje, vsak nakit je treba shranjevati ločeno, da se prepreči mešanje z drugimi nakit ali trde predmete, tako da ne drgnejo med seboj poškodovane in vtrite v površino.Po nošenje, obrišite uporablja nakit z čisto, mehko, suho krpo, da ohrani svoj lesk in trajnost.

4.需要不定时清洁首饰,切勿用清水,超声波清洁剂(器)或含有酒精或任何市面上出 售的珠宝清洁剂作清洗,只需用干布(细绒布)做清洁或者选用软细毛刷扫擦饰品表面,使饰品去除表面污渍即可,以保持首饰的光亮.

5. ko kupite lep nakit, lahko enakomerno barvo površine nakit z brezbarvni lak za nohte.Načelo je, da krtačo izdelkov z nepremočljiva barve, še posebej, nakit gumb, ki je enostaven za uporabo.To bi moralo biti prevlečeni z več plasti okrepiti varstvo, ki je, je lahko zaščitite barvo in preprečuje alergije.Ko je lak uporabiti, poskusite, da ga na za 1-2 dni, in ga nosite bolje.Seveda, je rok za to vrsto ohranjanje svežine.Ko je lak off, je treba obliž je ena plast hitro brez daje priložnost, da ponovno stiku z zrakom.

Oznake: koa lesa, 126w, chrysoprase gem, črno zlato obroč, stari egipt, ankh križ ogrlica, faraon kip, Gem, ankh obesek, Ankh Križ.

Postavka Vrsta Obroči
Obroči Tip Cocktail Obroč
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela SDL5333
Združljivost Vsi Združljivi
Vrsta Obroči, Obroči
Nastavitev Vrste Noben
Kovine Tipa Baker
Slog. MOŠKI
Postopek obdelave, Galvanizacijo.
Slog Letnik
Fine ali Moda Moda
velikost SEDEM, OSEM, devet, deset, enajst, dvanajst, trinajst, štirinajst
Blagovna Znamka BONLAVIE
Material Kovine
Kategorija Izdelka Zapestnica
Obliko\vzorec Slika
Modeliranje. Geometrijske vrste
Material. Zlitine.
Spol Ženske
Priložnosti Obletnica

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

BONLAVIE Egipt Pharaon Zlato Kip Obroč, Nakit za Moške Obletnico Cocktail Obroč

BONLAVIE Egipt Pharaon Zlato Kip Obroč, Nakit za Moške Obletnico Cocktail Obroč

Podobni izdelki

Primerjaj