Basquiat Sodobne Umetnosti Plakatov in Fotografij Galerija Stenske Slike , Sodobno Abstraktno umetniško delo Platno Slikarstvo Dnevna Soba Dekor

Nov izdelek

Na zalogi

€1.27

Na seznam želja

Dobrodošli Na Moji Trgovina, Ki Ponuja 100% Zagotovljena Kakovost Slike.Razumne Cene In Stranka Pozornosti, So Naše Glavne Cilje.Lahko Postavite Neposredno In Bomo Tiskanja In Se Dogovorite Za Dostavo, Kakor Hitro Je Mogoče.Če Imate Kakršnakoli Vprašanja, Se Lahko Obrnete Na Storitve Za Stranke.

Opomba:

1.Ta postavka je spray slikarsko platno fotografij.To je natisnjena na platno, ne za ročno poslikane.

2.Ni belo obrobo privzeto.Če potrebujete belo obrobo, se prosimo obrnite na službo za stranke.ga.

3.Mi lahko sprejmemo, da po meri vseh velikosti ali slike, samo morate ponuditi visoko slikovnih pik slike za nas, da to vaša Osebna Slikarstvo.

4.Če potrebujete drugo velikost, prosimo, obrnite na nas in mi bo po meri za vas.

Opomba: 1.Kot svetlobne učinke,barvo predmetov mogoče malo razlikuje od slike. 2.Velikost mogoče 1-5 mm napak zaradi ročnega merjenja, kažejo velikost slike dejanski velikosti. 3.Za več slogov ali drugih velikosti, vas prosimo, da stik z nami kadarkoli . 1.Prosimo, da poskrbite, vaš naslov, poštno številko in telefonsko številko, vse so pravilno!Običajno elemente, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po prejemu celotnega plačila.Nekatere osebno naročite ali debelo reda lahko traja malo dlje, za predelavo.

2.Če ne boste dobili yout da v času dostave, se obrnite na nas za podaljša čas dostave.In če želite prejemati blaga kmalu in plačati za več tovora brezplačno, prosimo, obrnite na nas za EMS.

3.Poleg tega paket lahko odloži v nekaterih pomembnih festival dni (npr: Kitajsko Novo Leto, Božič in Kitajski Državni praznik ali Naravne Nesreče (npr:vulkanske eksplozije, gosto meglo in tako naprej).Zato vas prosimo, da stik z nami, če ne morete dobiti element v 60 dneh.Unsatisfi:

1.Dragi prijatelj, če ste nezadovoljni s to transakcijo, iz katerega koli razloga (npr.: napake, velikost,napaka, barva...), prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Negativne povratne informacije, ne more rešiti ničesar, vas prosimo, da nas priložnost in bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala. 2.Vsi naši izdelki so pakirani v dobrem stanju in preverili, preden odpremo.Če je predmet, ki youhave prejel je poškodovan, kontaktirajte z nami ASAP, bi to rešiti, dokler ne boste zadovoljni.

Zadovoljni: Če ste zadovoljni s tem, nakupovanje, to je naša čast, da delaš nekaj dobrega za vas.Hvala za vaše nakupovanje, prosimo, navedite 5 zvezd, kot so pod koraki in prinašajo lepoto nikomur, najlepša hvala, bog vas blagoslovi!

Oznake: basquiat majica s kratkimi rokavi, dekor barvo, umetnost tiskanja, umetnost, pictur, abstraktne umetnine, za številko barve, basquiat, sodobne umetnine, pes panti.

Slog Sodobno, Sodobno / Minimalističen/Povzetek/Classic
Številka Modela OT527
Okvir Da,
Blagovna Znamka Orianna
Material Platno
Nordijska plakat Nordijska estetske plakat
Frame mode Brez okvirja
Izdelek Oznake Platno Slikarstvo, Stenske Slike, Plakati, Platno Fotografij, Doma Dekor
Funkcija Dekorativno slikarstvo, fotografija rekviziti, Okraski, Slika, Plakat, itd.
Tehnika Spray Slikarstvo
Plakatov in Fotografij Custom Print
Je Pametno Napravo No
Premaz UV, Vode, - Dokazilo, Mosture-Dokazilo
velikost 10x15cm 13x18cm 15x20cm 20x25cm 21x30cm 30x40cm 40x50cm 40x60cm etc.
Obrazec Enotni
Predmeti povzetek, Basquiat Sodobne
Podporne Baze Platno
Medij Vodoodporno Črnilo
Poreklo CN(Izvora)
Oblika Vertikalni Pravokotnik
Vrsta Platno, Saj
Edinstveno Darilo za Otroke Darila Za Družino Ali Prijatelji
Original Da,
Uporablja Se Za Doma Dekor, Hodnik, Spalnica, Dnevna Soba Kava Bar Ozadje Dekor itd.
Slikarski slog Film/Glasba/Ljudje/Pokrajina/Žival/Narave

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Basquiat Sodobne Umetnosti Plakatov in Fotografij Galerija Stenske Slike , Sodobno Abstraktno umetniško delo Platno Slikarstvo Dnevna Soba Dekor

Basquiat Sodobne Umetnosti Plakatov in Fotografij Galerija Stenske Slike , Sodobno Abstraktno umetniško delo Platno Slikarstvo Dnevna Soba Dekor

Podobni izdelki

Primerjaj