Močan Klitorisa Sesanju Vibrator Za Ženske Klitoris Bedak Klitoris Stimulator Dildo Z Vibriranjem Ženski Blaga Sex Igrače Za Odrasle 18

Nov izdelek

Na zalogi

€13.03

Na seznam želja

O GM03 : 😍😍😍😍😍😍😍😍

OPOMBA:

1.V GM03 delovnih načelo je predvsem vibracij, ki jih povzročajo, sesalne in piha.Tako boste začutili vibracije namesto očitno sesanja.

2.Vibrator ne bo deloval, ko je polnjenje, zato prosim, počakajte, da se polnjenje je zaključeno, pred uporabo.

❤To g spot vibrator je bistvena za resnično orgazem, saj združuje 6 erotično sesalna načini z dodano 8 vibracije načini za zagotavljanje še bolj neverjetno veselje!

❤S neodvisne kontrole za sesanje in vibracijskih funkcij, lahko zgradite svoj orgazem počasi ali bi našli idealno kombinacijo za um-piha užitek!

❤Klitorisa sesanju vibrator je ustvarjena, da se prilega v dlan svoje roke, boste ljubezen premije svilnato silikona, ki je prožna, mehka, in enostaven za čiščenje!

❤To klitoris bedak je popolnoma ponovno polnjenje, tako da vam nikoli ni treba zamenjati baterije.Preprosto priključite v kateri koli vrata USB za polnjenje s priloženim kabel.

❤Silikona osebnih vibrator je IPX 7 nepremočljiva, ki vam omogoča, da uživate v neverjetno vrhunec v kad ali tuš, in lahko bi jo hitro in enostavno čiščenje redno.

Package Vsebina:

1 x Klitoris bedak Vibrator

1 x USB Kabel Line

1 x Ročni

O Paket

Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.Izdelek, ki bo opremljen z zračno blazino/rumena mehurček plastični okvir, da bi se izognili poškodbam med prevozom.

O Garancijo

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.)

O Pošiljki

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme,prazniki in tako naprej.Če bi ne prejel v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj storiti, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, komunikacija je veliko bolje, kot spora.

Oznake: rudnik seks igrače, spolna igrača, bdsm igrač, sex igrače vagina, g spot, vibrat, analni čep, gode, sex shop, dildo realist.

Certificiranje CE
Funkcija 7 nepremočljiva
Nespodobno Sliko No
Vrsta G-Spot
Blagovna Znamka ZUKASY
Material Silikonski
Funkcija 6 clit sucker
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 4 Medicinskega Silikona
Spolnost No
Commodity Quality Certification ce
Funkcija 1 vibrator za ženske
Funkcija 3 10 Frekvence
Postavka Vrsta sex igrače za ženske
Funkcija 5 Sesanju ščegetavčka
Funkcija 2 2 motorji
Funkcija 8 igrače za odrasle 18
velikost Shows in picture
Številka Modela GM03

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Močan Klitorisa Sesanju Vibrator Za Ženske Klitoris Bedak Klitoris Stimulator Dildo Z Vibriranjem Ženski Blaga Sex Igrače Za Odrasle 18

Močan Klitorisa Sesanju Vibrator Za Ženske Klitoris Bedak Klitoris Stimulator Dildo Z Vibriranjem Ženski Blaga Sex Igrače Za Odrasle 18

Podobni izdelki

Primerjaj