Realno Gozdu Divje Živali Številke Toy Model Markhor Oryx Figur Živalski Svet Akcijskega Slika Izobraževalne Otroci Igrače Darila

Nov izdelek

Na zalogi

€5.19

Na seznam želja

Specifikacije: Pakiranje z opp vrečko!Material:PVC Plastike

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.pls, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Hvala

Mednarodni Kupci Opomba:

1,Strokovna package: zmanjšati ceno, večina igrače bodo pakirane brez original škatle,večina igrače iz naše trgovine bodo poslane s izvoz standardni paket,ki bi lahko imeli koristi naših kupcev neposredno.

2, Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

3. Nudimo brezplačno dostavo po Kitajskem post air mail: na Splošno dostavo v ZDA traja približno 20-30 dni.

4. Dostavo Kanada, AVSTRALIJA, velika britanija, in drugih Evropskih držav traja približno 15-39 dni.

5. Če potrebujete element zelo nujno, prosimo, kontaktirajte nas za express dostava.Bomo izračun express ladijskega stroškov za vas.Express dostava traja približno 3-7 dni, da pridejo.

6. Če niste ga dobili v čas poštnine, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Preverili bomo za vas z poštni urad in carinska uprava.

7. Ker včasih bo odloži za promet ali za potovanje z letalom.Prosim, ne odprete spor z nami.Bomo sprejeli odgovornost poslati ali nadomestilo za izgubljene element.

Plačilo:

1. Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na platformi.Izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Oknar.si, in ne bo izdal, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Vsa plačila morajo biti zaključen v roku 3 dni, sicer bo rezultat neplačane opomnik.

2. Uvoznih dajatev, davkov ali dajatev, ki niso vključeni v ceno boste plačali, da nas.

Politika Vračanja:

Če želite zamenjati predmeti, ki jih prejmete, se boste morali obrniti nam v roku 7 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Povratne informacije:

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Hvala, ker ste.

Prosimo, ne puščajte koli negativna ali nevtralna povratne informacije pred e-mail vaš problem za nas.Mi vam lahko pomaga rešiti težave.Vse težave je mogoče rešiti.Še enkrat hvala!

Oznake: screecher divje, xc30, ram igrača, ovčje krzno figurice, figuras de, pritožbe, nadzor pubg, bankrot živali dekoracijo, bika igrača, slika monster hunter svetu.

Lutke Tip Model
Opozorilo Hranite Stran Ogenj
Mfg Serijske Številke Model
Dimenzije Kot je prikazano
Blago Atribut Perifernih naprav
Za Animacijo Vir Kitajska
Material PVC
Starostni Razpon > 3 let
Vojak Dodatki Vojak Končni Izdelek
Spol Unisex
Živali ovce
Zaključek Stopnja Končal Blaga
Certificiranje CE
Remote control No
Tema Živali
Postavka Vrsta Model
Izvirni Paket No
Različica Tip Remastered Različica
Stanje Na Zalogi
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Realno Gozdu Divje Živali Številke Toy Model Markhor Oryx Figur Živalski Svet Akcijskega Slika Izobraževalne Otroci Igrače Darila

Realno Gozdu Divje Živali Številke Toy Model Markhor Oryx Figur Živalski Svet Akcijskega Slika Izobraževalne Otroci Igrače Darila

Podobni izdelki

Primerjaj