5 KOS Polno Kritje Kaljeno Steklo Za Google Pixel 6 Pro Screen Protector Film

Nov izdelek

Na zalogi

€6.98

Na seznam želja

Dragi prijatelj, če imate katero koli drugo vprašanje, ko ste prejeli blago, prosimo, fell prosimo, da mi sporočite, se obrnite na nas, preden pustite, prosim, ne odprete spora ali neposredno nam slabo pregled, mi bo zelo dobro se ukvarjajo s problemom.Želim vam srečno nakupovanje.

Če ugotovite, da luknjo položaj na sliko se razlikuje od vašega telefona, vam ni treba skrbeti, ker sliko, ki se uporablja le kot slog sklic, lahko samo izbrati pravi model, če ste naročilo, vam bomo poslali poseben model, tako da vam ni treba skrbeti, neusklajenost telefona primeru, da ste prejeli.

0,3 mm 9H Premium Kaljeno Steklo Za Google Pixel Pro 6

Opis izdelka >>> To Kaljeno Steklo screen protector je treba imeti za vse, ki so nagnjeni k nenehno pada svoj telefon.Ko je opremljena ščiti vaš Telefon zaslon pred prahom,scuffs, praske, razpoke in vode.Zunanja oblika> > >> - 9H Trdoto Super Trd, celo ostrih predmetov, kot so noži in tipke ne bo nič z kaljeno steklo film. - Oleophobic Premaz Preprečuje prstne odtise in drugih onesnaževalcev.Omogoča lažje čiščenje. - Secure anti-eksplozije celotno ploščo ohranja lepilo stanje, tudi steklo poči.Niso ostre, zaradi česar je veliko varnejši kot drugi izdelki iz stekla. - Popoln Oprijem Narejen s kemično obdelana, prozorno kaljeno steklo s silicijevimi lepilo, da bi bilo lažje, da se prilega telefonu. Občutljiv na Dotik, Ko je mobilni telefon na zaslonu na dotik, ki je nameščen, občutljivost, ne bo vplivala. - Popolna Transparentnost ne nobenega vpliva na zaslonu na kakršenkoli način, po namestitvi, daje high-definition perspektive.Paket vključuje>>> > 5 X Kaljeno Steklo Film

Oznake: 6 pixel fotoaparat, 8 pik, baterija huawei mate s, google pixel 4a screen protector, pixel xl, 5 slikovnih pik kamero, stekla pixel, 4 slikovnih pik, googl pixel, googl pixel 4.

Debelina 0,3 mm
Blagovna Znamka Casteel
Vrsta Spredaj Film
Poreklo CN(Izvora)
Model 1 Za Google Pixel 6 Pro Kaljeno Steklo
Značilnosti Kaljeno Steklo
Združljiv Blagovne Znamke Google
Radiani 2.5 D

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

5 KOS Polno Kritje Kaljeno Steklo Za Google Pixel 6 Pro Screen Protector Film

5 KOS Polno Kritje Kaljeno Steklo Za Google Pixel 6 Pro Screen Protector Film

Podobni izdelki

Primerjaj