Brnenje Torba Nepremočljiva Nadgrajeno Vrečko za Shranjevanje Potovanje Primeru Carring Ramo Torbe, Messenger Bag Brnenje Pribor Za DJI Mavic Mini

Nov izdelek

Na zalogi

€8.65

Na seznam želja

Bullet Točk:

1、Visoke Kakovosti: skladiščenje messenger torba je narejena iz Oxford krpo in EPX materiala, featuring dobro osnovo in visoke kakovosti, ki zagotavlja dolgotrajno uporabo.

2、Edinstven Design: skladiščenje messenger torba je izdelana z dvosmerno zadrgo in sprednji žep za shranjevanje osebnih predmetov, praktične in prenosni.

3、Odlično Zaščito: skladiščenje messenger bag uporablja visoko gostoto materiala za trajno uporabo, učinkovito zaščiti vaše brnenje in drugi dodatki, ki iz nič in vpliv.

4、Enostaven za Prevoz: skladiščenje messenger torba je opremljena z nastavljivim ramenski trak in se lahko uporablja kot torba in cross body bag, lahek in kompakten, enostaven za prevoz.

5、Velika Zmogljivost: skladiščenje messenger bag značilnosti velikih skladiščnih zmogljivosti, primeren za DJI Mavic Mini drone, baterije, daljinski upravljalnik, polnjenje butler, vtič za napajanje, podatkovni kabel, rezila in drugi dodatki za shranjevanje.

Značilnosti:

1. Messenger torba je primerna za DJI Mavic Mini, praktična in lepa.

2. Izdelani iz vodoodpornega Oxford krpo, ne da bi morali skrbeti, brnenje se mokro zaradi dežja.

3. Majhna velikost, ki je primerna za shranjevanje brezpilotna letala in različnih skupni dodatki.

Specifikacije:

Ime: Shranjevanje Messenger Bag za Mavic Mini

Glavni materiala: Oxford krpo+EPX

Barva: črna

Neto teža: približno 425g

Bruto teža: približno 585g

Velikost izdelka: približno 31*24*11 cm/12.2*9.4*4.3 v

Uporablja modele: za Mavic Mini

Kapaciteta: za Mavic Mini*1, daljinski upravljalnik*1, polnjenje butler*1, baterije*3, vtič za napajanje*1, podatkovni kabel, rezila, drugi dodatki, itd.

Seznam Vsebine:

1*Messenger Bag

Opombe:

1. Brnenje, daljinski upravljalnik, baterija, podatkovni kabel, baterijo butler, vtič za napajanje in drugi dodatki niso vključeni v paket.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1-3 mm dimenzija tolerance.Prosimo, poskrbite, da vas ne moti, da pred naročilom.

3. Zaradi različnih shooting svetlobe in prikaže, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Prosimo, poskrbite, da vas ne moti, da pred naročilom, hvala vam!

Oznake: brushless brnenje, brnenje wifi, brnenje dirka, mavic 2 mini, primeru mavic mini, primeru dji mini 2, 4k brnenje, brnenje mini, primeru dji mavic zraka 2, mavic mini.

Daljinsko Upravljanje Perifernih Naprav/Naprave Drugo
RC Deli & Accs Drugo
Orodje Dobave Drugo
Združljiv Kovček Za DJI Mavic Mini Brnenje
Medosno razdaljo Dno Krožnika
Štiri-kolesni Pogon Lastnosti Drugo
Tehnični parametri Vrednost 2
Material Drugo
velikost 31x24x11cm
Nadgradnjo Deli/Oprema Drugo
Številka Modela Brnenje Shranjevanje Vrečk
Za Tip Vozila Airplanes
Poreklo CN(Izvora)
Količina 1

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Brnenje Torba Nepremočljiva Nadgrajeno Vrečko za Shranjevanje Potovanje Primeru Carring Ramo Torbe, Messenger Bag Brnenje Pribor Za DJI Mavic Mini

Brnenje Torba Nepremočljiva Nadgrajeno Vrečko za Shranjevanje Potovanje Primeru Carring Ramo Torbe, Messenger Bag Brnenje Pribor Za DJI Mavic Mini

Podobni izdelki

Primerjaj