Usnje Serie 15ml Gel lak Za Manikuro Nohtov Art Pol Platium UV-LED Lučka za Nohte Laki Znanja Nadlak Gel Lak

Nov izdelek

Na zalogi

€39.94

Na seznam želja

Usnje Serie 15ml Gel lak Za Manikuro Nohtov art Pol Platium UV-LED Lučka za Nohte Laki Znanja nadlak Gel Lak

Mi smo tovarne, Če jo potrebujete, da kupite naše izdelke v razsutem stanju, o meri, jih, prosimo, prosto, da nas kontaktirate!

Spoštovani kupci,pls sledite naši trgovini in se obrnite na nas,in boste dobili prost znanja o nadlak kot darila!Mi smo tovarne, Če jo potrebujete, da kupite naše izdelke v razsutem stanju, o meri, jih, prosimo, prosto, da nas kontaktirate!

Če obstaja kakršen koli problem, prosim stik z nami, preden odprete spora, ali zapustijo slabe povratne informacije, bomo ravnali z njim.MODENGNI bo vedno vam nudijo najboljšo storitev in izdelkov .

SPECIFIKACIJE

Blagovna znamka:MODENGNI Material: UV Ozdravljiva Smole Prostornina:15ML*15PCS Certificiranje: MSDS, SGS Vsebuje: Eno prosto barvno kartico Zdravljenje Orodja: UV Žarnica, LED Sijalka, UV/CCFL LED Lučka

STEKLENICE IN LEPO ZAVIJANJE POLJE TA SKLOP

Brezplačno Nadlak / Mat Top Coat,Pls Spremljajte Nas In Nam Pišite!

Za Barvno Razliko & Volume

Q: Zakaj so barvne razlike med dejanskimi izdelki in slike, prikazane na računalnik?A: Zaradi slike so bile posnete v različnih osvetlitev ozadja in se bo pokazala z različnimi zaslonu, tako da je normalno za barvno razliko med dejanskim izdelkov in slik.Q: Zakaj je blago prejel sem ne v celoti?O: Smo razglasili vsaka steklenica z natančnim obseg, kot 15ml vsak kozarec/steklenico.Vendar je obseg polno steklenico vsaj 20ml .Medtem, zaradi, da blago, ki je napolnjena s kavo, ±2% napaka je mogoče.

Šest korakov za manikuro, ki ga sami:

1.-Obliko nohtov površine, čiščenje obnohtno kožico, kožo nohtov površine in čist prah. 2.-Uporablja ROSALIND podlak (ne pozabite na pečat rob nohta).Zdravljenje z LED svetilko, za 60 sekund ali UV lučka za 2 minuti. 3.-Uporablja 1. plast ROSALIND barvni plašč.Zdravljenje z LED svetilko, za 60 sekund ali UV lučka za 2 minuti. 4.-Nanesite več plasti barve plast, če barva ni dovolj svetlo. 5.-Uporabljajo ROSALIND nadlak.Zdravljenje z LED svetilko, za 60 sekund ali UV lučka za 2 minuti. 6.-Obrišite lepljiv ostanek, na nohtih z čistilom.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Če imate kakršno koli vprašanje , prosimo, obrnite na nas.Lep dan.Če imate kakršna koli druga vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.MODEGNNI bo vedno vam nudijo najboljšo storitev in izdelkov.

Oznake: malcolm x tesnilo, obljuba prstan, uv lučka, nastavite hnm, kvadratni uv lučka za nohte, lučka za nohte določa, očesa obroč, obroč z smaragdno, uv lučka za nohte niz, izberite 6, uv lučka za nohte, set emajlirano stalno, metulj obroč za ženske.

Uporablja Se Za Nail Art, Rrivate Uporabo
Certifikat SGS, MSDS
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta gel za nohte
Glasnost 15ML
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Količina 15 steklenic/set
Warrenty 36 mesecev
Potrebno BASE&Nadlak
Soak Off Na voljo
Prednosti Zdravo in Okolju prijazno
Številka Modela 15 JAPONSKI USNJE SERIE
Število Kosov Combo
Postavka Vrsta Gel Nohtov
Funkcija dolgotrajno
NETO WT 15g
Sestavine resign, UV Curable Polyurethane Resing

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Usnje Serie 15ml Gel lak Za Manikuro Nohtov Art Pol Platium UV-LED Lučka za Nohte Laki Znanja Nadlak Gel Lak

Usnje Serie 15ml Gel lak Za Manikuro Nohtov Art Pol Platium UV-LED Lučka za Nohte Laki Znanja Nadlak Gel Lak

Podobni izdelki

Primerjaj