Gospodinjstvo Hrane Dežnik Kritje Piknik Žar Stranka Proti Komarjem Letenje Odporne Neto Šotor Za Kuhinjsko Mizo

Nov izdelek

Na zalogi

€0.55

Na seznam želja

Opis:

1. Enostavno in Funkcionalno: Velike Pop Up Očesa Hrane Zajema zaščito hrane pred insekti, medtem ko zabaven zunaj.Lep nylon mesh zaslona in Moderne Čipke okoli spodnjega zagotovila hrano in pijače, so varni pred bugs, to ne vpliva na okus.

2. Kot nalašč za na Prostem in Domačo Uporabo: 6 pack zadovoljevanje potreb stranke, BBQ tabela, kampiranje, pohod, družinske počitnice, Zajemajo vsa živila, kot so hamburgerji, BBQ chicken, zrezki, jedi z žara, zelenjavo, koruzo na cobb, kabobs, lubenica, cantaloupe, ananas, sadne solate.Tudi za zaščito zelenjave, kot so krompir, koruza, brokoli, paradižnik, korenje, itd.Odlično kritje za hrano.

3. VRTNE RASTLINE PROTECTOR: Zaščito rastlin, medtem ko narašča, to lahko zajema sadike tako kobilica, ptice, polže in so polži ne morejo priti do njih; zračen in očitna, da se voda in zrak lahko prosto gibljejo.

4. ENOSTAVNO ODPRITE IN KRAT: Zložljiva in za enkratno uporabo, precej pameten dežnik design je zelo enostavno, da pop up in krat za Shranjevanje, enostaven za čiščenje, ročno , ko hrana, ki je pritrjen na njih, samo sperite v malo hladne vode, dunk v topli milnici, odprto in suh zrak.

5. Čvrst in Varen: Komplet 6 white High-density nylon mesh hrano, Kritje, 17"x17" (Kvadrat) in 8" Visok, Idealne Velikosti za večino plošč, ki služijo pladnji, sklede & jedi; iz hrane Varnih materialov in Vrhunske kakovosti iz nerjavečega jekla okvir, nudijo čvrsto podporo in ni enostavno, da bo pihal stran.

Specifikacije:

.Material: Vrhunske kakovosti iz nerjavečega jekla okvir in živil Varnih materialov, Lepe bele čipke okoli, z Visoko gostoto nylon mesh neto.Ste popolnoma prepričani o estetiko, šotorov služi kot odlična funkcionalna dekor, tako vodenje žuželke med dodajanjem elegantno noto vsakem primeru.

2.Kot nalašč Velikost: 8 Cm visok in 17 Palčna kvadrat, ki je dovolj Velik, da vsebuje stranka-velika krožnika hrane in dovolj visok za zavetje dobro-velika pot, plošče s hrano do 8" višine, skoraj lahko sprejme zajema večino vrste plošč ali sklede.

Paket Je Vključeno:

1xmesh pokrov

Oznake: hrana dežnik, kuhinja orgle, nadstrešek šotor, komar šotor, izpuščeni mikrovalovna hrano, kritje, čoln zavetje, očesa hrane insektov, pokrov hrane, 6 oseba šotor, mikrovalovna majhen pokrov.

Številka Modela Očesa Pokrov
Certificiranje CIQ
Podpora Dropshipping
Vrsta Posebnost Orodja
Funkcija Okolju Prijazno
Posebnost Orodja Tip Hrana Zajema
velikost 17*17*8 Inch
Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Gospodinjstvo Hrane Dežnik Kritje Piknik Žar Stranka Proti Komarjem Letenje Odporne Neto Šotor Za Kuhinjsko Mizo

Gospodinjstvo Hrane Dežnik Kritje Piknik Žar Stranka Proti Komarjem Letenje Odporne Neto Šotor Za Kuhinjsko Mizo

Podobni izdelki

Primerjaj