Original Priljubljenih Knjig Collins francoski Šoli Slovar Knjige za Odrasle

Nov izdelek

Na zalogi

€13.84

Na seznam želja

Žepne velikosti francoski predlog za srednješolce, ki iščejo slovar, ki je sodobno, up-to-datum, jasen in enostaven za uporabo.Razvit za dom študija, in ki se uporablja v razredu.

•Posebej zasnovano za šolsko mladino, in je idealen v razredu, doma in med izpiti.

•Vsebuje vse besede in besedne zveze, študenti bodo morali, s tipko učni načrt besede poudarjene, vse bistvene besedne zveze pokriti, in na tisoče primerov, ki kažejo, kako je francoski res uporablja.

•Jasna postavitev in abeceda zavihki navzdol strani vsake strani, ki vodijo učence, da informacije, ki jih potrebujejo hitro in brez napora.Vse glavne prevodi so poudarili, da pomaga uporabnikom, naravnost na odgovor so iskali.

•Slovar vključuje jezik, nasveti in kulturo ugotavlja za celotno besedilo.

•Je suis, tu es...francoski glagoli, ki enostavno!Vsak glagol na francoski strani slovarja je cross-iz celovito 94-stran glagol vodnik, s polno?, ki in primer besedne zveze, ki kažejo glagol se uporabljajo v kontekstu.

HarperCollins Publishers D.O.O. je eno izmed največjih svetovnih založbah, in je del "Velikih Pet"-angleščina-jezik založbah, poleg Hachette, Holtzbrinck/Macmillan, Penguin Random House, in Simon & Schuster.Podjetje ima sedež v New Yorku in je hčerinsko podjetje News Corp. Je ime podjetja, ki je kombinacija več založniško podjetje imena: Harper & Row, Ameriško podjetje objavo pridobil leta 1987, katerih lastno ime je bilo posledica prej združitev Harper & Brothers (ustanovljeno 1817) in Vrstice, Peterson & Company; skupaj z KRALJESTVU publishing company William Collins, Sinovi (ustanovljeno 1819), pridobljena v letu 1990. To je objavila več znanih slovarjev, kot so Collins COBUILD Slovar, Collins Študenta Slovar, Collins Enostavno Učenje Slovnice in Ločila in tako naprej.

S to Slovar

Okrajšave, uporabljene v tej Slovar

Čas

Datumi

Številke

Francosko-Angleški Slovar

Angleško-Francoski Slovar

Glagol Mize

Oznake: oxford branje drevo pero, francoski črko knjigo, francoski naročilo knjige, knjiga korejski, book in english, angleščina, francoska knjiga španski, francoski slovar knjiga, knjiga otrok, francoski vaje, knjigo.

Starost Za odrasle
Stanje Nova
Poreklo CN(Izvora)
Jezik Francoski

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Original Priljubljenih Knjig Collins francoski Šoli Slovar Knjige za Odrasle

Original Priljubljenih Knjig Collins francoski Šoli Slovar Knjige za Odrasle

Podobni izdelki

Primerjaj