Barva Mat Tkanine Blazine Sonce Izposoja Ležalnikov Počivalnik, Gugalnik Rattan Stol Zložljivi Tla Stol, Kavč Sedež Pad Tatami Mat

Nov izdelek

Na zalogi

€16.42

Na seznam želja

Značilnosti:

Material: stol blazina je narejena iz pearl bombaž in visoko kakovostnih vlaken, z dobro rebound effect in ne enostavno za preoblikovanje, ki je udobno in dihanje.Nadev enakomerno porazdeljene, ki lahko vodijo za dolgo časa, primerni za človeško telo in poveča udobje.

Udobno: Solid-barva mat tkanine blazine, stroj, enostavno čiščenje in dolgo življenjsko dobo.Ko za kopanje v poletnem soncu, to vam lahko z mehko podporo in vam dajo občutek sproščenosti.

Multi-namen: Primerna za swing stoli, terasa klopi vrt, terasa klopi, zaprtih oddelkov, prostem mize, restavracija klopi, rattan stoli, krog gostilni stoli, itd.Obračali kovinskih ali lesenih klopi v eleganten salon stoli bo ustvariti sodoben in eleganten, ki živijo vzdušje na vašem domu ali vrtu.

Trajno: blazine, je debelejši in bolj trpežna kot navadne blazine.Uporablja visoko kvalitetni šivi in ima visoke nosilnosti.Ta stol, blazine lahko trdno pritrditi na prostem blazine na prostem, vrtno pohištvo.

Embalaža: blazine, ne sme biti še posebej puhasto, ko je prvič prispe.Prosimo, da sonce pad v soncu, in nato tapnite ploščico, da obnovite svojo puhasto obliko.Dimenzije so na fotografiji.

Specifikacija:

Ime: Zibanje Stol, Blazine*1

Barva: črna, siva, sadje, zelena, svetlo modra, temno modra

Seznam Vsebine:

Zibanje Stol, Blazine*1

Opombe:

1. Zaradi ročnega merjenja, bo tolerance na velikost izdelka, ki je predmet dejanskega izdelka.

2. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo, da se zavedajo, da.

Depozitni je varen za kupce in za prodajalce, vam priporočamo, da izberete Depozitni, ki ga podpira Kreditne kartice, Denar bookers, Visa, Master-kartico, Western union itd.

Če vi potreba rabiti "drugih" plačila,se obrnite na nas po e-pošti ali sms.

Plačilo mora biti končan v roku 7 dni, če so nekateri težko, mi prosim sporočite.

Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden jo kupite.

Vsa naročila, bo poslana v 1-4 delovnih dni po plačilu potrditev.Pošiljke, ki jih na Kitajskem Post Air Mail za manj kot 2 kg blaga ,običajno bo trajalo 25-45 delovnih dni (v nekaterih državah je lahko veliko več), če morate blago zelo nujno, prosimo, kontaktirajte nas za DHL itd.Bomo izračunati stroške pomorskega prometa za vas .Vedno se o 3-7 dni, da pridejo.

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.

Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: biserovine ozadje, otomanski ratana, miadomodo sonce izposoja ležalnikov, kavč, rattan stoli, blazine nadstropje, stol pad, v košarico ratana, stol mozaik, stokke vrtni stol.

Nastavite Vrsto No
Material Drugo
Funkcija Pomnilnik
Slog Sodobno
Vrsta Sedežne Blazine/Nazaj Blazine
Vzorec Tipa Trdna
Tehnika Pleteno
Starostna Skupina Odrasli
velikost 100X50cm
Name1 Kvadratni Klopi Blazine Mehko Swing, Zibanje, Stol, Blazine
Številka Modela Zibanje stol, blazine ščetinami blazine teras blazine rattan stol
Polnjenje Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Podpora Celotno Prodajo In Padec Ladijskega Prometa,
Oblika Rectangle
Ime Zibanje Protja Stol, Blazine Mehko za Pohištvo domačih Tleh
Unpick in Pranje Ne Odstranljive in Pralne
1 Zibanje Protja Stol, Blazine Mehko za Pohištvo domačih Tleh
Vzorec Drugo

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Barva Mat Tkanine Blazine Sonce Izposoja Ležalnikov Počivalnik, Gugalnik Rattan Stol Zložljivi Tla Stol, Kavč Sedež Pad Tatami Mat

Barva Mat Tkanine Blazine Sonce Izposoja Ležalnikov Počivalnik, Gugalnik Rattan Stol Zložljivi Tla Stol, Kavč Sedež Pad Tatami Mat

Podobni izdelki

Primerjaj