Nove Mehke EVA Auto Avto Sedež Nazaj Vzglavnik Obešalnik Armrest S Skladiščenje Imetnik Kavelj Za Starejše Otroke Varno Handrail Ročaj

Nov izdelek

Na zalogi

€0.86

Na seznam želja

U. S. kupec opozorilo:

Območja, kjer NAS skladišče ne dostavi blaga, so: Havajih, Aljaska, Puerto Rico, Guam in druge NAS čezmorska ozemlja.In vojaške naslov.

Španski kupci opozorilo:

če je vaš naslov, ki vključuje naslednje poštna številka prosimo, da ne izbere španski skladišče.

Poštna številka se začne s 51/52/07/35/38/28.

V tujini skladišča ni bilo mogoče dostaviti.

Značilnosti:

Mehka in udoben ročaj.Prilagodljiv in dolgo življenjsko dobo.

Kompakten dizajn, močne materiala.

Visoka kakovost najlon niz.

Material: EVA + PP

Barva: Črna

Teža: pribl. 39 g

Pakete:

1 X Avto Sedež Nazaj Vzglavnik Držalo, Ročaj

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Elementi bodo odpremljena v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko, enega po enega.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja (na oddaljenih območjih, lahko traja malo dolgo).Medtem, lahko izberete DHL/EMS/FedEx, skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali, da bi nujno.

4. Če ne boste prejeli naročilo v 60-90 delovnih dni, vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne feeback, se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli, prosimo, da se vrnete v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja, upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno, vas prosimo, contactus pravi, da so fotografije predmetov in vam bo dal boljšo rešitev.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

Če prejmete naročila in je v dobrem stanju, bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru, bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije, mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Oznake: avto obešalnik univerzalni, armrest peugeot, injektor iwp, citroen črpalka za gorivo, g17 stran, BUICK, auto obešalnik, skoda obešalnik, g2c, sedež nazaj obešalnik.

Blagovna Znamka VODOOL
Ime Modela avto
Element Teža 36g
Postavka Dolžina 19cm
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Višina 3cm
Vrsta Materiala Plastičnih mas
Element Širina 18cm

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Nove Mehke EVA Auto Avto Sedež Nazaj Vzglavnik Obešalnik Armrest S Skladiščenje Imetnik Kavelj Za Starejše Otroke Varno Handrail Ročaj

Nove Mehke EVA Auto Avto Sedež Nazaj Vzglavnik Obešalnik Armrest S Skladiščenje Imetnik Kavelj Za Starejše Otroke Varno Handrail Ročaj

Podobni izdelki

Primerjaj