Easterm 2020 Srčkan Rumeno Silikonski Bogato Mačka Primeru Telefon Za iPhone12 Pro max 11 X XR XS Max 8 7 S Tipko Verige Mobilne Pokrov

Nov izdelek

Na zalogi

€4.14

Na seznam želja

Easterm 2020 Srčkan Rumeno Silikonski Bogato Mačka Primeru Telefon Za iPhone12 Pro max 11 X XR XS Max 8 7 Z obeskom za ključe, Mobilni Telefon Kritje

O tej postavki

PADEC ZAŠČITE: Vojaški razred spada zaščita za vaš iPhone XR v lep, stilski paket

DODAJANJE TRAK: Značilnosti kotu zanke za pritrditev trakov, zanke, mobilni telefon čare, in drugi pripomočki,

ACCESSORIZE TO: Trdi, sijajni PC zunanji lupini zagotavlja odlično površine, ki se drži obroč imetnika, oporo, ali na kartici iz denarnice

360° ZAŠČITE: Zgrajena z dvignjeno lip za zaščito tako zaslon na sprednji in kamere v hrbet iz kapljice in praskami

KOMPATIBILNOST: Za iPhone X/XS,iPhone 7 Plus,iPhone 12,iPhone 8Plus,iPhone 11,iPhone 11 Pro ,iPhone 8,iPhone 7,iPhone 11 Pro Max,iPhone 12 Pro ,iPhone Mini 12,iPhone Pro Max 12

Opis Izdelka

Easterm Telefon Kritje.Vaš Telefon Si Zasluži Boljše.

Dal svojo telefonsko nadgradnja za Prvi Razred, in glej, zakaj več za 9,3 milijonov uporabnikov po vsem svetu izberite Easterm, da so njihovi telefoni zaščiteni.

Naše primerih so postale priljubljene ženske po vsem svetu zaradi svoje prefinjeno zasnovo in vrhunsko kakovost.Ali ste ljubitelj od vsi stvari girly, glittery, in glamurozno, ali če je svetlo, punchy barve so bolj vaš slog - vemo, Easterm ima primeru, da vam bo všeč.

Kaj naredi Prvi Razred drugačen?

Ogledalo, kot so sijaj, zaradi česar vsako barvo pop

Mehek ukrivljen izpostavila, da se počuti super, da pridržite in ponuja dodaten zaščitni spodbudo na koti (kjer se vaš telefon jo najbolj potrebuje!)

Nizko razsutem stanju, visoka moda: Trpežne, multi layer spusti varstvo v preprosta, elegantna enega kosa design

Edinstvene izbire, kot vse druge blagovne znamke za tiste, ki želijo, da izstopajo iz množice,

Slike

Pakiranje Podrobnosti

· Enota Tip: kos

· Paket Teža: 0.045 kg

Paket Velikost: 18 cm x 9 cm x 3 cm (7.09 v x 3.55 v x 1.18 v)

Obvestilo : Pleaes Bodite Pozorni Na VELIKOST/BARVA/MODELA, Preden Boste Kraj, Da

Toplo Opomni: preverite, ali vaše naročilo seznam, velikost, barvo, količino, izdelek slog, post naslov , kontaktne podatke, Rusija Stranke, Prosim, Pustite nam Vaše Ime, priimek In Davčno Št., Itd.

Plačilo

1. Plačilo mora biti opravljeno v roku 5 dni od naročila.

2. 2. Sprejemamo PayPal, Kreditne kartice,WesternUnion.

Pošiljko

1. Bomo poslali svoje postavka A. S. A. Str .Običajno v 1-3 dni po prejemu plačila.In smo samo ladjo na naslov, ki ste ga pustili na Oknar.si.Bomo napisali številko za sledenje po pošiljanju.

2. Različne načine pošiljanja sprejeti različne čas za vas, da se blago, tako da preden izberete način dostave prosimo, upoštevajte, ladijski čas, ki je potreben.

3. Morebitne uvozne dajatve in po Meri pristojbina se kupca odgovornost.

Politika Vračanja

Če imate kakršne koli težave z predmeta prejeli, vas prosimo, da nam v roku 7 dni po postavka prejeli.Če ne boste dobili točke, v 60 dneh,ali vsak težave naših izdelkov, dejansko obstajajo, izmenjavo ali vračilo denarja je na voljo.Prosimo, kontaktirajte nas, preden pošljete nazaj !

Povratne informacije

Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Ko ste prejeli vaše Parceli, prosimo, vzemite si čas za povratne informacije, da nas obvestite, da ste zadovoljni z našim blaga in storitev.Pozitivne povratne informacije nam bodo pomagale izboljšati naše izdelke in storitve.Prosim, ne pusti Negativne povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč pri prvi.Potrudili se bomo, da vam najboljšo rešitev za vse težave.

Druge Storitve

Padec ladijskega prometa in debelo sprejemljivo.Vse preiskave bodo odgovorili v 24 urah.Številko skladbe bodo imeli po pošiljko na čas!

Oznake: iphone x primeru diapozitivi, phoen x primeru, iphone xlr primeru, iphon x primeru človek, južna afrika iphone x primeru, iphone primeru 7 x primeru, iphone primeru xc, korejski style iphone x primeru, iphoned x primeru, usnje primeru mobilni telefon s konja.

Vrsta Pol zavit Primeru
Material TPU
Design Risanka
Združljiv Blagovne Znamke APPLE
Slog IMD
Barve Kot slike
Poreklo CN(Izvora)
Značilnosti s tipko pokrov verige
Blagovna Znamka Easterm

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Easterm 2020 Srčkan Rumeno Silikonski Bogato Mačka Primeru Telefon Za iPhone12 Pro max 11 X XR XS Max 8 7 S Tipko Verige Mobilne Pokrov

Easterm 2020 Srčkan Rumeno Silikonski Bogato Mačka Primeru Telefon Za iPhone12 Pro max 11 X XR XS Max 8 7 S Tipko Verige Mobilne Pokrov

Podobni izdelki

Primerjaj