Moda Tank Top Poletni Vrhovi za Ženske brez Rokavov Ulične Crop Tops Bombaž Odrezana Dihanje Tshirt Bela Sexy Klub Bluzo

Nov izdelek

Na zalogi

€6.77

Na seznam želja

Slog: seksi

Material: Poliester + Spandex

Barva: bela, črna, rumena

Konstrukcijske Značilnosti: design

Velikost: S / M / L

Pakiranje: 1 X vrh

Toplo Nasveti:

1. Zaradi streljanje svetlobo in zaslon ni isto, prosimo, počakajte malo, različne barve, prosimo, prevladujejo v naravi;

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1-3cm napake;

3. Kakršna koli vprašanja o izdelku ali storitvi, se obrnite na nas, da bi dobili zadovoljive rešitve, vaše razumevanje bo neskončno hvaležna.

OBVESTILO:

* Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala vam za vaše razumevanje!

* Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Plačilni Pogoji

MasterCard, VISA, Boleto, WebMoney, Qiwi Denarnice so sprejemljiva za nas.

*Vaš denar je varno deponiran v vašem računu, če uporabljate plačilo po Depozitni, Denar, ki se bodo sprostila, da nam le, če po prejemu potrdila dostave.

Dostava Pogoji

EMS, DHL, China Post, ePacket, Oknar.si Standardna Dostava

*Nismo odgovorni za zamude coursed po meri davkov in drugih meri ' s stroški.

Povratne informacije

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite morebitne negativne ali nevtralne povratne informacije.Radi bi, da se potrudili, da reševanje spora.Prizadevamo si za 5 zvezd in 100% zadovoljstvo strank.Povratne informacije so za nas zelo pomemben.

Vrnitev & Vračilo

Če niste zadovoljni z nakupom ali velikost ne ustreza, vas prosimo, obrnite na nas hitro in bomo lahko svobodno izmenjavo eno za vas, ampak kupec je odgovoren za vračanje ladijskega stroškov.

Če ste prejeli napačen element, vzemite sliko predmeta kraj, kjer ima napako in da nam pošljete, bomo preverili, ali je kakovost vprašanje, potem pa bomo poslali še en kos za brezplačno, če pa so kakovost vprašanje.

Oznake: vrh y2k, tank zgornji del, tank zgornji del ženske, vrh, obrezovanje žensk, crop zgornji del ženske, poletje vrh, vrh ženske, top tube, Tank.

Vzorec Tipa Trdna
Spol Ženske
Vrsta Tkanine Broadcloth
Postavka Vrsta Vrhovi
Slog Seksi & Klub
Blagovna Znamka SAFEER
Starost Starosti 18-35 Let
Številka Modela SF2892
Material BOMBAŽ, Spandex, bombaž 95%
Dekoracijo Noben
Vrhovi Tip Vrhovi Tank
Oblačila Dolžina kratka
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Moda Tank Top Poletni Vrhovi za Ženske brez Rokavov Ulične Crop Tops Bombaž Odrezana Dihanje Tshirt Bela Sexy Klub Bluzo

Moda Tank Top Poletni Vrhovi za Ženske brez Rokavov Ulične Crop Tops Bombaž Odrezana Dihanje Tshirt Bela Sexy Klub Bluzo

Podobni izdelki

Primerjaj