Trajno Magnetni Rog Subwoofer Brezžična tehnologija Bluetooth HI-fi Slušalke, Zvočnik Moving Coil DIY Celoten Obseg Dodatki za Voznika Prenosni

Nov izdelek

Na zalogi

€0.74

Na seznam želja

Opis:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti!

Visoka zmogljivost moving coil pogona, zagotavlja močan prvi učinek.

Visoko kakovostni zvok film, visoke frekvence, jasna in čista, z nizkim glasom, zvokom.

Prikaži glasbe podrobnosti in dinamiko, zelo občutljiva, hitra odzivnost.

Opremljen z novo membrano, uvoženo big black bakrene žice.

Popolna igra za globlje nizke frekvence površine in srednji frekvenci in visoke frekvence, ki so učinkovito podaljša, jasno in nežen.

Specifikacije:

Material: Aluminij lupini

Barva: Kot prikazano

Premer: Približno 6 mm

Oblika: Okrogel

Ocenjeno impedanca: 16 Ω

Nazivna moč: 3MW

Prepone: JJEZA

Občutljivost: 94DB/MW

Komunikacije: bluetooth

Paket vključuje:

1pc x Slušalke Zvočnik

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1) DOSTAVA po celem SVETU.. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2) S&H NE VKLJUČUJE DAJATEV, kupce, ki bodo odgovorni za vse lokalne davke in druge uvozne takse.

3) Naloge, ki se obdelujejo v obljubljeno dni po plačilu preverjanje.

4)Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslovi se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

5) slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za naš zgolj kot referenca.

6) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

7) Če je niste dobili vašo pošiljko v 39 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1) sprejemamo Ali Zahodne Unije, TT, PP in plačilni procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti izvršeno v 7 dneh od naročila.

Vrnitev & Vračilo

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več th

na 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI EXCEPTIO NS!Ladjar stroškov, bo na kupca stroškov.

2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, specifi c razloga za vrnitev, in številko naročila.

3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO WINNINNG ZNESEK PONUDBE, razen ladjar stroškov, po prejemu predmet v svoje prvotno stanje nd embalaži z vsemi deli in pribor je priložen.

1) 12 mesecih omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2) Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti 5 ZVEZD, in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomembni.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Tako, da bomo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Oznake: zvočnik brezžični, 50 mm zvočnik enota, airpod primeru, pro, zatakne ob slušalko hyperx revolver s, 10 mm zvočnik, 40 mm pogonska enota, diy odpri nazaj slušalke stanovanj, telesni slušalke, pajek zvočnik 30 mm, velik zvočnik slušalke.

Blagovna Znamka Woopower
Material Aluminij
Postavka Vrsta Zvočniški Enoti
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Trajno Magnetni Rog Subwoofer Brezžična tehnologija Bluetooth HI-fi Slušalke, Zvočnik Moving Coil DIY Celoten Obseg Dodatki za Voznika Prenosni

Trajno Magnetni Rog Subwoofer Brezžična tehnologija Bluetooth HI-fi Slušalke, Zvočnik Moving Coil DIY Celoten Obseg Dodatki za Voznika Prenosni

Podobni izdelki

Primerjaj