6PCS 9-v-1 Večnamenski rezalne Deske Sekljanje Odbor Sadja, Zelenjave Slicer Komplet za Kuhinjo

Nov izdelek

Na zalogi

€10.32

Na seznam želja

Bullet Točk:

1、Praktično Komplet: rezanje krovu komplet, narejen iz BPA free naravni riž, neoluščen (Ni zaljubljen ostanki hrane, kot na les odbora in bolj trajen kot steklo odbor).Ta komplet je odličen za rezanje in sekljanje, medtem ko popolnoma zaščiti vaš števec.

2、Različnimi Dodatki: komplet vključuje Upogljivi Cedilo, Velik, Pameten, Nož, Mala Odrezanje Nož, Sadje Slicer, Sadja in Zelenjave Slicer, plus multi 4 bolj razburljivo dodatki.To je vse, kar potrebujete, da bo vaša kuhinja in priprava hrane lažje in bolj produktivno.Kot nalašč za vsakogar, ki naredi jedi v naglici ali uživa v ustvarjanju novih receptov.

3、Široka Uporaba: Odličen za izdelavo po meri zdravega sadja, prigrizkov, dishwash sekljanje in rezanje zelenjave za solate, za rezanje mesa in večje sadje in zelenjavo, kar puščave, kot so apple pie, in skoraj vse, kar si lahko zamislite.To je priročno vse-v-enem desko za rezanje in pribora za vgradnjo vas bo ven in uporabite vsak dan za leti udobje in užitek.

4、Odličen Zunanji Material: kot Nalašč za dvorišču na žaru, mesa in peko na žaru.Kot nalašč za vrata prtljažnika stranke, kampiranje.Kot nalašč za vaš RV kuhinji.

5、Popoln Komplet: Odličen za izdelavo vaš obrok, malica, in puščavo, če potujete, kot nalašč za dom, kuhinjo, trgovsko gostinske in nastanitvene storitve.

Specifikacije:

Ime: Rezanje Krovu Grater

Material: PP+TPR materiala

Velikost: približno 37*25*6 cm/14.57*9.84*2.36 v

Seznam Vsebine:

Rezanje Krovu Grater*1

List za Rezanje*5

Oznake: kuhinja orgle, brado rasti kit, odbor rez, za brado, kuhinja stvari, čebulo slicer, kawaii kuhinja, odbor sekanje, chop, 9 v 1 kuhinja.

Številka Modela Rezanje Plošč
Material Plastični
Poreklo CN(Izvora)
Sadje & Rastlinski Orodja Tip Graters
Certificiranje CE / EU, CIQ
Funkcija Na zalogi, Okolju Prijazno

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

6PCS 9-v-1 Večnamenski rezalne Deske Sekljanje Odbor Sadja, Zelenjave Slicer Komplet za Kuhinjo

6PCS 9-v-1 Večnamenski rezalne Deske Sekljanje Odbor Sadja, Zelenjave Slicer Komplet za Kuhinjo

Podobni izdelki

1 Mnenja in ocene
VIP za vas
€3.39
Primerjaj