DIY Tekočine, Slikarstvo, Umetnost, Joga Mat Naravne Gume Ženske Visoke Kakovosti Joga, Fitnes Preproge Pilates Telovadnici Vadba Zdrave Tapete 185X68CM

Nov izdelek

Na zalogi

€23.72

Na seznam želja

Opis Izdelka:

【OKOLJU PRIJAZNO & Št OKUS & NON-SLIP IN STROJNO PRANJE perila】: površina je super mehka antilop material, bolj znoj na rokah in nogah, boljši oprijem mat.Spodaj je razgradljive naravne gume.Naše naravne gume so svetlobe, gumijaste vonj in ne draži vonj.Non-slip teksturo preprečuje mat zdrsne na tla in nudi dovolj blaženja, da močno izboljša vaše joga.To je mogoče enostavno čistiti z uporabo stroja.

【Enostavno Krat & Carry】 VELIKOST: 185 CM L X 68 CM X 1,5 MM (72"L x 26.77"W x 1,5 mm)" Debela.Joga mat, lahko kratno enostavno, zaradi česar je idealen potovalni joga mat.Prihajajo z carry bag in Joga očesa vreče , ki so za enostavno shranjevanje in povečati prožnost, moč in vzdržljivost.To mora biti popoln potovalni mat set za vsakogar.Pefectly primerna za vaše hot joga, pilates, bikram, ashtanga, družinski piknik, in potovanja.Poleg tega lahko imajo počitek po vadbi.

【PRALNI STROJ】 Izdelan iz visoko kakovostnih odporna na vlago naravne gume, Fitnes mat je trmast, je dovolj .Pad je stroj, se lahko enostavno očisti z stroj za zaščito vaše telo in oblačila iz odvečne umazanije.Občutek, enostavnost, da uživajo svoje vadbe kadarkoli.

【EDINSTVEN ANTILOP POVRŠINO &NANOTEHNOLOGIJE TEKSTILNE】 : Antilop, površina je mehka in udoben in ima boljše delovanje v smislu trganje odporni, Nanotehnologije, tekstilne lahko lsolation in vlage odstranitev.Natisnjeni vzorec je izdelana z napredno tiskanje tehnologija, ne skrbite, izginja in zagotoviti svetle barve.

【ODLIČNO DARILO】: Ta joga mat je najbolj občutljivo darilo za vas, prijatelje, družine in sebe v prihajajočem novem letu

【O Prilagojene Po Meri Joga Mats】

lahko smo podporo za personalizacijo za skupine ali osebno.

Za skupine, na primer Joga klubih ali pet klubov, lahko zagotavljajo svoj logotip in svoje zasnove v AI,PS,ID ali PDF formatni.Lahko naredimo tudi personalizations, kot na vaše requiement.

Za osebne zahteve, lahko nam pošljete slike, ki mora biti prikazan na mat.Imamo predloge za eno, dve ali tri slike prikazane.Prosimo, izberite predlogo obrazca na seznamu.Smo lahko podpira največ 6 fotografij, da se prikaže.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakšne posebne zahteve.

Za po meri naročila, prosimo, da nam dovolite, 5 dni za pripravo.Bomo dobili pripravljeni, da ladja v roku 5 delovnih dni.

Oznake: sistem za domače delo, mat gume joga, lululemon, crossfit mat, big joga mat, preproga telovadnici, mat šport, joga mat, helij črpalka, big joga mat 15 mm.

Debelina 1,5 mm
Poreklo CN(Izvora)
Kategorija Izdelka Joga mat
Dolžina Other
Uporablja Primere tekaški vadbi
Material Naravni kavčuk

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

DIY Tekočine, Slikarstvo, Umetnost, Joga Mat Naravne Gume Ženske Visoke Kakovosti Joga, Fitnes Preproge Pilates Telovadnici Vadba Zdrave Tapete 185X68CM

DIY Tekočine, Slikarstvo, Umetnost, Joga Mat Naravne Gume Ženske Visoke Kakovosti Joga, Fitnes Preproge Pilates Telovadnici Vadba Zdrave Tapete 185X68CM

Podobni izdelki

Primerjaj