Ljubim Vas Samolepilne Silk sitotisk Proizvode za Večkratno uporabo Znaka Matrice za Slikarstvo na Les DIY Dekoracijo T-Shirt Tekstilnih

Nov izdelek

Na zalogi

€2.06

Na seznam želja

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Funkcija:

Najljubša Tema: Samolepilni Silk sitotisk Šablona, Šotor, Dream Catcher, Svetilnik, ki Želijo Steklenico, Sneg, Gore, Jadranje itd različnimi vzorci,edinstveno in tematsko zasnovan za vse vrste DIY proizvodnje.

Material: Nylon; Velikost: 21 x 28 cm/za 8,5 x 11 palcev.Debelina: 0.03 cm/0.01 cm.Manjši zasloni so kot nalašč za serijsko izdelavo, vam končal kartico spredaj s samo enim tiskanja.(Način uporabe je prikazana na sliki.)

Ponovljive Uporaba: Naše šablone so lepilo nazaj, ki pomaga preprečiti barve iz Krvavitev.Na šablone so za enkratno uporabo in pralne.Zato je mogoče, da delujejo na različnih površin z uporabo akril pigmentov.

Delovanje: Suhi Prenos za polaganje ravno z lepljivo stranjo navzgor, dokler se popolnoma posuši.Lahko pospešilo sušenje s pomočjo udarec za lase na nizko toploto.Ko je popolnoma suha, donos Prenese na sijoče strani postopku.Trgovina ravno v hladen, suh prostor.

Široko Uporabo: Uporabo te šablone za krpo projektov, vključno s t-majice, trenirke, tote-torbe, platno, in tudi lesa za prilagojeno leseno znamenje ali plaketo.Lahko se uporablja tudi na chalkboards z vodo, ki temelji kreda prilepi.

Smiselno Matrice: Te samolepilne šablone so DIY ročno orodje, ki otrokom pomagajo razviti pravice intelektualne, kreativne in domiselne sposobnosti.Paint svoj znak, bogati vaše življenje in vaše počitnice.

Specifikacije:

Vzorec: I Love You,Prijazni Cvet,Ljubezni Cvet

Material: Najlon + Papir

Velikost: cca.21x28 cm/8.27x11 cm

Barva: Modra

Količina: 1 Pc

Opomba:

Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket vključuje:

1 x Pc Samolepilne Silk sitotisk Matrica (drugi dodatki demo na sliki niso vključeni.)

Oznake: prenosni sitotisk oprema, print screen, svila matrica, zaslon tiskanje tekstilij slog, sitotisk tiskalnik, lobanja matrica, šablone za slikarstvo in dekor, print screen svile, barva šablona, zaslon svile.

Material Najlon + Papir
Barve Modra
Uses DIY Lesa Tekstilne Dekor
Številka Modela zaslon matrica
Blagovna Znamka ADUWRSE
Uporaba Dekoracijo
Vrsta Debelo No
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Standard Žig
Nastavite Vrsto Da,
Količina 1pc

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Ljubim Vas Samolepilne Silk sitotisk Proizvode za Večkratno uporabo Znaka Matrice za Slikarstvo na Les DIY Dekoracijo T-Shirt Tekstilnih

Ljubim Vas Samolepilne Silk sitotisk Proizvode za Večkratno uporabo Znaka Matrice za Slikarstvo na Les DIY Dekoracijo T-Shirt Tekstilnih

Podobni izdelki

Primerjaj