JINGSHA X79 m-e 2.0 motherboard chipset glavnik E5 2630V2 Procesor M-ATX nvme M. 2 vmesnik

Nov izdelek

Na zalogi

€68.83

Na seznam želja

Naše matične plošče, set vključuje matično ploščo, 1*CPU

CPU:

Procesor Serije: Xeon E5 2630V2 (6 jeder/12 teme) Glavni frekvenca: 2.6 GHz Vtičnica tipa: LGA 2011 3. stopnja predpomnilnik: 15MB Poraba energije: 80W

Opomba:

1: CPU se uporablja, pogoj, dobro, 1 leto garancije 2: Tam imajo nekateri malo fizično praske na površini CPU, to je precej normalno. 3: Vse CPU so strogo preizkušeni, ki jih naši trgovini

Če imate druge zahteve na model procesor in pomnilnik, količina, se lahko obrnete na nas, bomo spremenili to za vas.

Opomba:

1:pomnilniške reže in se lahko razlikujejo od serije do serije, vendar to ne bo vplivalo na uporabo izdelka.Izdelek je neprestano optimizirati in nadgraditi,Drugi dodatki, kot so: Beiqiao radiator, MOS, cevi hladilnika, PCB dnu tablice se lahko nekoliko razlikujejo od slike zaradi izdelek nadgradnja, ampak učinkovitost in kakovost, bo vplivala.Ne prevzemamo nobene povračila za spore, ki izhajajo iz nje. 2:Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja. 3:Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje. 4:Ta planform potrebuje močan napajalnik.prosimo, poskrbite, da je vaš napajalni lahko dovolj, da podpira to planform.(vsaj 500w blagovne znamke napajanje) 5:baterije v matično ploščo fotografije bo treba odstraniti, preden odpremo, kot baterije je prepovedano na CN post in po meri.Kot je za davčna vprašanja, prosimo, poskrbite, da boste lahko rešili carinjenje vprašanje sami.Če ne morete rešiti problema, ne priporočamo, da kupite izdelke v naših trgovinah.Nismo odgovorni za carine.Hvala vam za vaše razumevanje.

Toplo poziv:

Za davčne problem , pls poskrbite, da boste lahko rešili carinjenje težave, ki jih sami, če ne morete rešiti, ne bomo vam svetujemo, da nakup blaga v naši trgovini.Nismo odgovorni za carine.Hvala za vaše prijazno razumevanje.

Oznake: matično ploščo x99, kombinirani motherboard, 5 mm ventilator, komplet motherboard, HUANANZHI, CPU, matično ploščo računalnika, 2011 lga motherboard, x79, amd lga 775.

Vrsta Vtičnice LGA 2011
Maksimalna Kapaciteta Ram-A 64 GB
Tip CPU Intel
Pomnilnik Banka 4 DDR3 DIMM
Certifikat Kakovosti ce
Vrsta Spomina DDR3
Postavka Stanje Nova
Vrata USB 2.0, PS2, PCI-Express X16, M. 2, SATA
S CPE Da,
Uporaba Namizje
Proizvajalec Čipov Intel
Poreklo CN(Izvora)
Paket Da,
Nabor vezij C204
Form Factor M ATX
Trdi Disk Vmesnik SATA.M.2
Številka Modela X79M-E 2.0+2630V2
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Pomnilnik kanal Dvojno

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

JINGSHA X79 m-e 2.0 motherboard chipset glavnik E5 2630V2 Procesor M-ATX nvme M. 2 vmesnik

JINGSHA X79 m-e 2.0 motherboard chipset glavnik E5 2630V2 Procesor M-ATX nvme M. 2 vmesnik

Podobni izdelki

Primerjaj