Marilyn Manson Rock glasbenik Primeru Telefon Za Redmi 8A 9A 10X Opomba 8 8t 9 Pro Max 10 K20 K30 Pro Kritje Mehko Nazaj

Nov izdelek

Na zalogi

€1.42

Na seznam želja

POZDRAVLJENI Dragi !!Dobrodošli na moji trgovini!

★ Prodajalec Navodila : Smo Kakovostne proizvode z najnižjo možno ceno.Nahajamo se v največji elektronika trgu Kitajske.Imamo edinstveno geografsko prednosti in blaginjo zunanje trgovine.

★ TOVARNIŠKO CENO!Imamo lastno veliki tovarni in se lahko izdela samostojno.Zato je naše cene so tako konkurenčen.Ohraniti nadzor kakovosti, ki smo vpogleda v osebno za vsak predmet pred odpremo.Vse elemente, ki so 100% novih in pregledati.

★ O novih izdelkov :

Ker je to nov izdelek,lahko kupec ne bo na enostavnost, s nobenih fizičnih sklic.W priporoča, da se lahko nanašajo na Vrednotenje in slike drugih slog kupcev iz istega materiala v trgovini.

★ Značilnosti: o TPU Material:mehka,lepa, se počutijo dobro, Olja, vode in plesni odporni

- 100% prvotne new visoke kakovosti.

- Popolnoma zasnovan za Mobilni Telefon. - Visoka kakovost zaščitno torbico,Modni in qute. - Zaščitite telefon pred obrabo in kritje praske, oznake, prah, prstne odtise.

- Enostaven za namestitev in odstranjevanje.

- Kakovostne proizvode z najnižjo možno ceno.

- Express yourself za prilagajanje telefona in, tako da izstopajo.vsak dan spremeni v eno od sloga, ki bo ustrezal vašim drugačno razpoloženje.

- Dovolite dostop do vseh pristaniščih, senzorji, in vhodi. - Kot nalašč za uporabo v kateri koli dejavnosti na prostem ali potovanja za zaščito vašega telefona.

★ Pozor:

Dragi Prijatelji,

Prosimo, Vpišite Vaše Ime in priimek In Udajalec Poštne številke V Zaporedju, Zaradi Države, Politike, Hvala vam!

1. Običajni prevoz časa potrebujemo od 25 do 60 dni.Če potrditev, čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago, prosim, ne odprete sporu, se obrnite na nas,bomo podaljšanje dobavnega roka za vas .

2.Čas dostave naročila se spreminja glede na logistiko hitrost dostave iz različnih držav in regij

3.Če bi skupna cena ni mogoče slediti po parceli levo Kitajskem.

4. Če potrebujete popolno sledenje ,prosimo, izberite "China Post Registriranih Zraka Pošta "ali "Oknar.si Standardna Metoda", in plačati dodatnega denarja za sledenje.

5. Ruske Federacije Kupec Plačati Pozornost, Prosim !Prosimo, ponujajo sprejemnik je polno pravo ime, v redu.V nasprotnem primeru,ne bomo odgovorni za nondelivery, ki jih povzročajo informacije manjka!Hvala!!!

6.Glede barvnega odstopanja, se ne moremo izogniti 100%, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.Če imate kakršna koli vprašanja o barvo razlika izdelka, prosimo, obrnite na službo, ne dajejo slab pregled neposredno,, bomo poskušali naši moči, da vam zadovoljivega odgovora.

★ O pakiranju:

Posebna pena tipke za mobilni telefon primeru, je odlično zaščito učinek.

Če se vam zdi, da je embalaža poškodovana ali predmete, ki so poškodovana v prijavi, prosimo, da fotografije in službo za stranke v času.Glede na dejanske škode blaga, vam bomo ustrezno odškodnino.

Oznake: kpop masko, popsocket, xxxtentacion, kavč nalepka, zelena stena, baby glušnika, nirvana majica s kratkimi rokavi, 3d tla za kopalnico, 3d cvet vazo nalepka, stene pokrajino ozadje.

Prodaja Trgovina na drobno/trgovina
Design Navaden, Risanka
Vrsta Pol zavit Primeru
Za celotno telo, varstvo Pokriva celotnega telefona, vključno z dnu in gumbi
Kakovost Vrhunska Kakovost z Nizko Ceno
Ljudje Darilo za ženske, človek, Punca, Fant
Moda Nov Modni Visoke Kakovosti Telefon primerih
Fotoaparat luknja kamera dvigne ustnice 0.02 mm
Značilnosti Črna mehka silikon TPU
Ohišje Barva Kažejo Kot Izdelek Sliko
Združljiv Blagovne Znamke xiaomi
Tiskanje UV Brizgalni
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Marilyn Manson Rock glasbenik Primeru Telefon Za Redmi 8A 9A 10X Opomba 8 8t 9 Pro Max 10 K20 K30 Pro Kritje Mehko Nazaj

Marilyn Manson Rock glasbenik Primeru Telefon Za Redmi 8A 9A 10X Opomba 8 8t 9 Pro Max 10 K20 K30 Pro Kritje Mehko Nazaj

Podobni izdelki

Primerjaj