Iz Nerjavečega Jekla Hrane Zajema Gospodinjstva Očesa Hrane Zajema Zaščito Hrane Anti Letenje Proti Komarjem, Hrana, Jed Kritje Kuhinjski Pribor

Nov izdelek

Na zalogi

€3.79

Na seznam želja

Značilnosti :

Material:Nerjaveče Jeklo

Tip:Hrana pokrov

Barva:Kot na sliki kažejo,

Premer:24/28/30/35 CM

Količina:1PC

Država/Regija Izdelave:Kitajska

Opis :

1.Hranite Hrana Zaščitena - močan okvir s tesno tkane, iz nerjavnega jekla žica očesa zagotoviti brez umazanije, prahu, insektov ali muhe, ki prihajajo v stik z živili.Ta kupola hrane pokrov je odlična rešitev za zaščito tistih, okusno hrano znotraj ali zunaj.Predvsem fine očesa design vendar močno ovira rim, da se zagotovi nič v stik z živili, od kjerkoli.

2.Očesa Zračen Design - izredno fine očesa, ki so izdelana iz trdno stkano iz nerjavnega jekla žica za zagotovitev živila iz turistov dobro prezračen in sveže.Ta krog očesa hrane pokrov kupole je idealen zajema za vse vrste hrane iz sveže sadje in zelenjava za hrano, to, ki je pravkar prišel iz pečice.Bo to odlično pokrivna ki vodi vašo hrano svežo in bo zagotovila, brez kondenzacije pride, če se postavi nad vročo hrano.

3.Enostaven Dostop Do Hrane, - Daje vaše goste, brez težav dostopa do hrane, s tem krog očesa hrane pokrov kupole.Iz trmast iz nerjavečega jekla še lahka struktura omogoča, da preprosto pobral s krog enostavno dviganje ročaj.Ne glede na to, če je njegov vrt zunaj ali majhna zbiranje notranjosti s tem krog očesa hrano, kritje se bodo vaši gostje lahko za dostop do hrane, brez kakršnih koli težav.

4.Zaščitene s Funkcijo Za Kuhinjo - Naj vaša kuhinja urejeno in čisto s tem krogu hrane pokrov kupole.Ta zajema bo vaša kuhinja urejeno postavitev in ne bo samo hranite stran prah s hrano, vendar se tudi zmanjša ravni, umazanija in prah na okolico mizo ali delovno površino.Sijoče ogledalo konča rob in fine očesa, ki bodo izstopali in dajejo zaščiteni pogled v vašo kuhinjo.

5.Škropljenje Varstvo - Preprečevanje olje pljuvanje iz vroče lonce in ponve s tem očesa dome.Poleg tega za zaščito hrane, ta krog očesa dome se lahko uporablja tudi kot škropljenje varovalom za zaščito pred vroče olje, ki se, če ga izpljune je lahko nevarno za vašo kožo in lahko povzročijo znamke ali madeži, če se pojavi drugje.

Paket vključuje:

1*Hrana pokrov

Opomba:

1.Velikost ročno merjenje imajo lahko nekatere napake, to je v razponu od 1-3cm, v dejanski velikosti, velja, da je dejanski predmet.

2.Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barve, slike se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Oznake: jekla očesa požar jama pokrov, beli očesa hrano, kritje, dežnik očesa hrano, kritje, pop očesa hrano, kritje šotor, upogljivi pop očesa zaslon hrane zajema, veliki kovinski očesa hrano, kritje, ikea očesa hrano, kritje, očesa hrana razred jekla, iz nerjavečega jekla očesa hrano, kritje, lsrge očesa hrano, kritje.

Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi
Številka Modela Hrana Zajema
Certificiranje CE / EU, CIQ, EGS, FDA, LFGB, SGS
Material Nerjaveče Jeklo
Posebnost Orodja Tip Hrana Zajema
Premer 24/28/30/35 CM
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Iz Nerjavečega Jekla Hrane Zajema Gospodinjstva Očesa Hrane Zajema Zaščito Hrane Anti Letenje Proti Komarjem, Hrana, Jed Kritje Kuhinjski Pribor

Iz Nerjavečega Jekla Hrane Zajema Gospodinjstva Očesa Hrane Zajema Zaščito Hrane Anti Letenje Proti Komarjem, Hrana, Jed Kritje Kuhinjski Pribor

Podobni izdelki

Primerjaj