Magnetni 15w Brezžični Polnilnik Za iPhone 12 Max Pro Mini Hitro Polnjenje Car Dock Nosilec Zraka Vent Telefon Stojalo Brezžični Polnilnik

Nov izdelek

Na zalogi

€10.49

Na seznam želja

Bullet Točk: 1、Zasnovan Delovanje: magnetna avto vent gori je zasnovan za zagotavljanje nemotenega set-in-drive izkušnje, medtem ko vodenje napravo varno vpet in udobno v pogled.Pull up smeri v ležečem ali začeti vaš najljubši predvajanja v portret.Intuitivno upravljanje kablov, ohranja vašo kabel na dosegu roke, tako hitro polnjenje, ki je vedno na dosegu roke.

2、Varno, Zmogljivo in Magnetno: visoko-kvalitetno podlago in trmast vent posnetek zagotoviti, da Magnetno Avto Vent Gori ostane varno v mesto, skozi vse cesti je trkanja in se obrne.

3、Pogled v katero Koli Smer: kakovostno kroglični zglob, ki omogoča enostavno flip iz pokončnega v orientacijo in z eno roko.Nastavite vaš seznam predvajanja v pokončnem in flip krajine za uporabo vaše navigacijske aplikacije.

4、Brezhibno in z Eno roko Gori: Dobili v in pojdi brez ustavljanja za namestitev naprave.Magnetni nosilec omogoča nastavitev naprave v kraj brez vas upočasni.

5、Upravljanje kablov za Enostavno Polnjenje: Podpora za brezžično polnjenje funkcijo Imejte seznam klicev, in navigacija bo brez prekinitve.Naše premišljen načrt vključuje priročno upravljanje kablov, torej, polnjenje, ki je vedno na dosegu roke.

Značilnosti:

1. Air vent avtomobila mount rešitev je re-imagined posebej za iPhone.

2. Nove magnetne rešitev omogoča nemoteno set-in-drive izkušnje.

3. Močna magnetna povezava z visoko kakovostjo znanja in prezračevalni posnetek ohranja vašo napravo varno v mesto med vožnjo.

4. Pogled v vsakem usmeritev za optimizirano dostop do polnjenje, pretakanje, govorimo, in navigacija.

5. Elegantno in drzno zasnovo z slim profil.

6. Avto vent mount PRO z mag varno brezžično polnjenje podporo.

Specifikacije:

Barva: bela

Mobilni telefon izhod: 15W

Material: ABS

Polnjenje razdalja: ≤ približno 6 mm/0.24 palčni

Izhodni port: USB-C

Vhod: 5V/3A9V/2.22 A

Učinkovitost polnjenja: 73%

Fit: za iPhone 12/12 mini/ 12 Pro/ for12 Pro Max

Seznam Vsebine:

Brezžični Polnilnik*1

Oznake: polnilnik za iphone 12, karavana izpušni ventilator, cbaooo evropske usb polnilec iphone, Polnilec 9v, rv, usb c 20w iphone 12, q avto brezžični hitro polnilnik, hitri polnilnik, charger fast, hibest hiter brezžični polnilnik avto.

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Rondaful
GaN No
Uporablja Hitro Polnjenje Protokolov Drugo
Max. Izhodna Moč 15W
Izhodni Vmesnik 1 C Port
Številka Modela -
Vir Napajanja USB
Vhod 9V/2A
Vrsta Avto Polnilec

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Magnetni 15w Brezžični Polnilnik Za iPhone 12 Max Pro Mini Hitro Polnjenje Car Dock Nosilec Zraka Vent Telefon Stojalo Brezžični Polnilnik

Magnetni 15w Brezžični Polnilnik Za iPhone 12 Max Pro Mini Hitro Polnjenje Car Dock Nosilec Zraka Vent Telefon Stojalo Brezžični Polnilnik

Podobni izdelki

Primerjaj