Elegantna Bela Morska Deklica Poroke, Poročne, Obleke, O Vratu Pol Rokav Beading Čipke Appliques Poročnih Oblek

Nov izdelek

Na zalogi

€162.16

Na seznam želja

Dobrodošli v naši trgovini,boste uživali v najboljši kakovosti, najcenejše cene najhitrejša dostava najbolj ugoden popust tukaj.

OPIS

VELIKOST KART

KAKO MERITI

2.Merjenje Vodnik odlično oprijeta obleka se začne z odlično meritve.Pred naročilom meri obleko iz DHgate.com smo močno spodbudo za iskanje strokovne lokalni meri, ki vam lahko pomaga meriti natančno.Tukaj vam bomo pokazali, katere meritve so potrebne in kako pravilno izkoristiti.Opozorilo: merjenje sami doma je težavnejša kot si mislite!Za najboljše rezultate vedno imeli vaš meritve, ki jih sprejme strokovni lokalni meri.

BARVE KART

Obleko Prikaži Podrobnosti

ZADOVOLJSTVO STRANK

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

PLAČILO

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni .

DOSTAVA

Postavke, se lahko pošljete po TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS

Dostava čas: 4-10days za TNT, UPS, FedEx, DHL

To je mednarodna pošiljko.Postavka bo couriered iz Kitajske na vaš naslov.Morda bomo krat obleke znotraj navzven za zaščito beading ali vezna.Bomo dal obleke v kurir vrečko.Parni pritisnite priporočljivo je, po mednarodni prevoz

POLITIKA VRAČANJA

Prosimo, da potrdite svoje naročilo (desno velikost, barvo, slog) premislite, preden se odločite, da boste oddati naročila.Vse naloge so urejene po vaši potrditvi naročila.

Kot vedno, če je problem, ali če je predmet, ki je nezadovoljivo, prosim, obrnite na nas najprej za hitro in zadovoljivo resolucija, taka kot je, vračilo ali zamenjavo, še en nov element za vas.

Vljudno prosim, da nas kontaktirate za vrnitev na prvi roku 48 ur po prejemu element.

Vrne element, ki mora biti v brezhibnem stanju, kot je bila poslana, ni bila spremenjena, in ni bila rabljena.Če obstaja kakršen koli prah, umazane lise, spremembe in tako naprej, mi se ne nudijo vračilo denarja.

To je potrebno, da predmet ali obleke, se vrne k nam v roku 14 dni po vrnitvi na zahtevo sprejet.

Vrnitev stroške pošiljanja plača kupec.

POVRATNE informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala buye r !

Oznake: tla obleke, afriške krpo poročne obleke, afriške aplicirano morska deklica poročno obleko, afriške appliques poročno obleko, obleko sre, afriške poročna obleka, obleke, , afriške morska deklica poročno obleko overskirt, nevesta obleko morska deklica, obleko nadstropje, afrika morska deklica poročno obleko.

Nazaj Design zadrgo
Dekoracijo Appliques, Beading, Biseri
Slike Dejanske No
Zgrajena v Modrc Da,
Poročno Obleko Tkanine Til
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Izrez O-Vratu
Blagovna Znamka Ike Chimbandi
Rokav Slog Redni
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Rokav Dolžina(cm) pol
Pasu Naravni
Modni Element Letnik
Za Nosečnice No
Silhueta Morska Deklica/Trobenta
Vlak Sweep/ Krtačo Vlak

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Elegantna Bela Morska Deklica Poroke, Poročne, Obleke, O Vratu Pol Rokav Beading Čipke Appliques Poročnih Oblek

Elegantna Bela Morska Deklica Poroke, Poročne, Obleke, O Vratu Pol Rokav Beading Čipke Appliques Poročnih Oblek

Podobni izdelki

Primerjaj