Novi Češki Večplastne Biserna Ogrlica, Ki 2021 Geometrijske Krog Sequins Choker Ogrlica Omejitev Biseri Boho Chocker Collier

Nov izdelek

Na zalogi

€2.35

Na seznam želja

Ime Izdelka:

Novi Češki Večplastne Biserna Ogrlica, Ki 2021 Geometrijske Krog Sequins Choker Ogrlica Omejitev Biseri Boho Chocker Collier Collare.

Podpiramo dropshipping & trgovini!

Material: Umetno pearl + železa + pearl ročno verigo Tip: Bling Bling Choker Ogrlica Package: 3PCS Barva : Zlata Iver Barve

Dostava

1、Element bo odposlano v roku 2 delovni dan po prejemu celotnega plačila. 2、naslov za dostavo mora biti potrjena. 3、Postavka tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.To je zunaj našega nadzora.Če še niste prejeli element, prosimo, obrnite na nas.Bomo spremljali in vam pomaga rešiti problem.Hvala vam za vaše razumevanje.

Stik z nami

1、Če ste našli na vsa vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate in bomo poskušali naše najboljše, da odgovor na vaše vprašanje v roku 24 ur. 2、Če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, pustite pozitivne povratne informacije s polno zvezd za nas. 3、Prosim, pomagajte razumeti, da smo zaprti, med vikendi ali prazniki, tako je morda malo zamude, med vikendi ali prazniki,, bomo poskušali naši moči, da se odgovori so vsa sporočila, prejeta v naslednjem delovnem dnevu.

Politika vračanja

Smo se boste morali poslati dejanske slike predmeta prejeti, skupaj z embalažo (prikazuje etiketo na embalaži).Prosimo, sporočite nam, razlog.To je naš SOP, za nas, da se nekatere in za snemanje namene.Mi bo zelo trudijo, da jih reši na način, da kupec raje.

Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi blaga, prosimo, vzemite si nekaj minut, da zapustijo pozitivne povratne informacije s polno zvezd za nas. 2. Če ne boste zadovoljni, nam pred odhodom negativne povratne informacije, se bomo potrudili, da reši problem.

Oznake: veriga z biseri, necklac, chocker, ovratnik biser, verige necklac, zlato zapestnico ženske, chocker zlato, verige kubanski povezava, choker veriga, choker pearl.

Kovine Tipa Iron alloy
Fine ali Moda Moda
Blagovna Znamka PuRui
Funkcija Razpoloženje Tracker
Uporaba Stranka, Obletnica Poroke, Rojstni Dan Posla
Material Biser
Obesek Velikost 2.4 cm pearl Obesek
Poreklo CN(Izvora)
Veriga Tip Povezavo Verige
Obliko\vzorec Geometrijski
Združljivost Vsi Združljivi
Prodaja Način Trgovina Na Debelo Padec Ladijskega Prometa
Pearl Tip Simulirano-pearl
Ženske, Nakit Poletje Nakit na vratu
Pearl Obliko Baročni
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Sezona Bohemia Biserna Ogrlica, ki za Poletje
Postavka Vrsta Ogrlice
Priložnosti stranka
Barve zlata, srebrna barva
Številka Modela C03902MT5
Slog Punk
Spol Ženske, Ženske ogrlica

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Novi Češki Večplastne Biserna Ogrlica, Ki 2021 Geometrijske Krog Sequins Choker Ogrlica Omejitev Biseri Boho Chocker Collier

Novi Češki Večplastne Biserna Ogrlica, Ki 2021 Geometrijske Krog Sequins Choker Ogrlica Omejitev Biseri Boho Chocker Collier

Podobni izdelki

Primerjaj