1/6/10pcs Wall-mounted Nohti Kljuke Kuhinja Pregleden Močno Lepilo Vijak Stenski Nohtov Plakat, Palica PVC, Kopalnica Wall Kljuke

Nov izdelek

Na zalogi

€0.12

Na seznam želja

1/6/10 Kos PVC Stensko montirani Nohti Praktično Pregleden Močno Lepilo Vijak Stenski Nohtov Steni Plakat Držijo Stene Kavelj, ki je Na Zalogi

Postavka Specifikacije:

Funkcija:

1. Ko nameščate in nameščanje stvari, prosimo, da sten nedotaknjena, uporabo blagovne znamke v novo samolepilne visi nohte, da vaja in nohti v ozadju.

2. Samolepilni vzmetenje nohti so hitro, enostavno zgraditi, in imajo odlično lepljenje kakovosti, da se zagotovi stabilen in zanesljiv komplementa.

3. Pregleden dizajn je vključena v steno, pusti globok vtis, zelo primerna za lepe home design ali dekoracijo.

4. S pomočjo teh nohtov, brisačo stojalo je mogoče namestiti brez vrtanja lukenj.V luknjo za namestitev element, ki mora biti med 4 mm-7mm.Če je luknja prevelika, tesnila je mogoče dodati!

5. Iz debele ABS plastike, močan in vzdržljiv, ni enostavno, da starost.

opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobni učinki, je dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike.Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite rahla odstopanja.

specifikacija:

Tip: samolepilni visi nohtov

Material: ABS

Velikost: 60 x 60mm

material: plastika

Paket Vključuje:

1/6/10 Kos x Steno Kavelj

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: dekor barvo, vijak lepilo, pictur, kavelj, stenske, lepilo kabel posnetek, kavelj masko, dekor plakat, plakat steno, barve, gacha.

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Samolepilni visi nohtov
Količina 1/6/10pcs
Št. Trnka 1
velikost 60x60mm
Material PC
ključ imetnika Steni Kljuke
Blagovna Znamka Furnishard
kuhinjski pripomočki Kopalniške Opreme

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

1/6/10pcs Wall-mounted Nohti Kljuke Kuhinja Pregleden Močno Lepilo Vijak Stenski Nohtov Plakat, Palica PVC, Kopalnica Wall Kljuke

1/6/10pcs Wall-mounted Nohti Kljuke Kuhinja Pregleden Močno Lepilo Vijak Stenski Nohtov Plakat, Palica PVC, Kopalnica Wall Kljuke

Podobni izdelki

Primerjaj