13. Rojstni dan Okraski, Uradni Najstnik Stranka materiala za Fantje in Dekleta, Vključno s Transparenti, Torto Pokrivalo in Baloni

Nov izdelek

Na zalogi

€12.68

Na seznam želja

🎉 Embalaži Izdelka 🎉

Fantje slog, ki vključuje 1 HAPPY BIRTHDAY banner, 1 Uradni Najstnik banner, 1 velika torta toppers (SREČNI 13.), 12 majhnih torto toppers in 18 latex baloni.Dekleta slog, ki vključuje 1 HAPPY BIRTHDAY banner, 1 Uradni Najstnik banner, 1 velika torta toppers (SREČNI 13.), 12 majhnih torto toppers in 25 latex baloni za praznovanje postane najstnik.

🎉 Proizvoda Material 🎉

Najstnik stranka dobave so narejeni iz visoko-kakovostna bela lepenka, in baloni so narejeni iz naravnega lateksa.Kakovost izdelkov je vreden zaupanja.Transparenti in baloni lahko uporablja tudi za popestritev otroške sobe.Ta stranka dekoracijo modela je edinstven izdelek, je exquisitely izdelane, in dekoracijo učinek bo boljši, kot ste pričakovali.

🎉 Enostaven za Montažo 🎉

Naše stranke so zaloge končnih izdelkov, ki se lahko uporablja po odprtju embalaže.Tako da vam ni treba preživeti dolgo časa, kar ti okraski, samo napihuje balon.Lahko okrasite stranka prizorišče s svojo družino za spodbujanje čustvene komunikacije z vašo družino.

🎉 13. Rojstni dan 🎉

Otrok 13 let je poseben starosti.Nepoznavanje otrok, ki gre mimo.Ali želite pripraviti poseben rojstni dan za njih?Ta stranka dekoracijo bo odlična izbira!Preživite popoln rojstni z njim/njo in pusti odlično rojstni dan pomnilnik za svojo družino.

🎉 13. Uradni Najstnik Rojstni 🎉

Vaš otrok je približno vstopiti v juvenilni fazi, ob 13 let.Njegovo/njihovo razmišljanje bo mature iz dneva v dan in lahko postane uporniški.Lahko pripravili rojstnodnevno presenečenje stranka za vašega otroka na svoj 13. rojstni dan, zapusti nepozaben spomin za čudovito otroštvo.In to najstniških rojstni izdelek bo zagotovo ustrezala vašim potrebam.Informacije O Izdelku Ime izdelka: 13. Uradni Najstnik Rojstni Dekoracijo 1 happy birthday banner 1 uradni mladi banner 1 velika torta pokrivalo (SREČNI 13.) 12 majhno torto toppers 18 latex baloni (fant slog) 25 latex baloni (dekle slog) Material: naravni lateks in visoko-kakovostna bela lepenka En happy birthday banner velikost: 14 x 19 cm Mladi uradni velikost: prosimo obrnite se na izdelek slika Toplo Opomnik: 1. Proizvod velikost, je ročno meri, lahko obstaja nekoliko napak, vendar to ne bo vplivalo na normalno uporabo, prosimo, bodite prepričani, da kupite. 2. Izdelek je narejen iz novih, okolju prijaznih materialov in novega izdelka baloni so postavljeni v zračen kraj za dve uri, in učinek je boljši. 3. Če pride do težave z izdelkom, vas prosimo, da nas kontaktirate, vam bomo odgovorili v času.Naš svet se hitro spreminja in naša srca, da služijo strankam nikoli ne bo spremenilo.

🎉 Storitev Zavezanost 🎉

Naše podjetje je proizvodnja postopki za stranke, dekoracije so bile stroge preglede, in proizvodi, ki so exquisitely oblikovana in vreden zaupanja.In vedno smo dal interesi strank prvi.Če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkih, vas prosimo, da se obrnete na nas, mi vam bo dala zadovoljiv odgovor, v 12 urah.

Oznake: rojstni dan dekor, torto pokrivalo, happg rojstni dan torta pokrivalo, ins rojstni dan dekoracijo, 1. rojstni dan, balon stolp, birthday boy dekor, pokrivalo, elmo lutkovno, balon torto pokrivalo.

Vrsta Debelo No
Razvrstitev Ballon
Oblika Slog PENTAGRAM, Risanka Amnimal, Trak, Antler, Antilopa Rog, Zajček Ušesa, Mickey Mouse Uho, Gesta, Risanka Slika, KRONO, Število, OX ROG, Lok, Pismo, Oval, Krog, Cvet, Metulj, Srce, sadje, KRŠKO
Število Kosov 40pcs
Nastavite Vrsto Da,
Material lateks
Barve Roza
Poreklo CN(Izvora)
Priložnosti Krst & Krst, Spol Razkrivajo, Rojstni Dan, Dan otrok, Poroka, Diplomi, Obletnica

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

13. Rojstni dan Okraski, Uradni Najstnik Stranka materiala za Fantje in Dekleta, Vključno s Transparenti, Torto Pokrivalo in Baloni

13. Rojstni dan Okraski, Uradni Najstnik Stranka materiala za Fantje in Dekleta, Vključno s Transparenti, Torto Pokrivalo in Baloni

Podobni izdelki

Primerjaj