Krilo split seksi kravato, ženske slim obleko poletje zadnjici ženske noše slim tie split zadnjici krilo

Nov izdelek

Na zalogi

€7.09

Na seznam želja

O pošiljki:

1. Svetovni promet (razen za posebne držav)

2. Po oddaji naročila, prosimo, bodite v času.Poskrbite, da je vaš naslov za dostavo pravilen in številko mobilnega telefona, je pravilna.Naročilo bo samo dostavimo na naslov za dostavo, ki ste jih dali v vrstnem redu, in vaš mobilni telefon mora biti odprt tako, da se express bodo dostavili, da boste čim prej.

3. Slike prikazane ni dejanski element in je samo za referenco.

4. Storitve prevoza, čas, ki ga je prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, še posebej med prazniki.

5. Če niste prejeli vaše blago v roku 30 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Naši platformi in se bo ukvarjal s čim prej, da vam pomaga slediti, ga.Naš cilj je vaše zadovoljstvo!

Vrnitev&storitve

1. Od dneva prejema express, imate platforma za zagotavljanje zadovoljstva z blagom in vrnitev storitve.Če ste lastnik postavko za več kot 7 dni, se šteje, da so bili uporabljeni, in ne bomo vračilo za vas.Ni izjem!Prevozni stroški vrnjenega blaga krije nas.

2. Za izdelke in storitve in ekspresna dostava, lahko dajejo povratne informacije na naš oddelek za podporo strankam v času, naše storitve za stranke vam bo pomagal rešiti problem čim hitreje.

3. Povrnili vam bomo vaš celoten znesek protiponudb po prejemu prvotne elemente in embalažo, vključno z vsemi deli in pribor, in tako kupec in prodajalec bo preklic transakcije iz Oknar.si.Ali, lahko se odločite za zamenjavo.Prizadevamo si za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Če pustite nas pozitivne povratne informacije, bi jo cenili.Bomo lahko predstavili kuponi za naše člane, in stari člani lahko prejmejo kupone iz naše storitve za stranke od časa do časa.Prosimo vas, da nas kontaktirate tik pred tem, da nas nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko izboljšali vaše zadovoljstvo.Če ne vemo, je nemogoče, da bi rešili problem!Zahvaljujemo se vam za poslovanje z nami!

Oznake: xs max zamenjava zaslona.

Starost Starosti 18-35 Let
Številka Modela Ulica
Silhueta A-LINIJE
Slog kitajski stil
Vzorec Tipa Moda In Oprema
Vrsta Tkanine Očesa
Poreklo CN(Izvora)
Pasu Padla
Dolžina Obleke Nad Kolena, Mini
Material Acetat
Dekoracijo Appliques

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Krilo split seksi kravato, ženske slim obleko poletje zadnjici ženske noše slim tie split zadnjici krilo

Krilo split seksi kravato, ženske slim obleko poletje zadnjici ženske noše slim tie split zadnjici krilo

Podobni izdelki

Primerjaj