Kariran 3D STALKER

Nov izdelek

Na zalogi

€20.53

Na seznam želja

Informacije O Izdelku

Mehka in lahka material-flis se uporablja za odejo.Tkanine, ki greje tudi v hladnem vremenu in ohranja toplo, brez preprečujejo dihanje kože.Kariran je priročno, da z vami narave, gradivo je preprosto oprati in se hitro suši.Sliko, ki se uporablja na eni strani kariran, drugi ostane Bela.

Nega: pranje pri temperaturi, ki ne presega 40 stopinj.Železo pri temperaturi, ki ne presega 60 stopinj.Ne uporabljajte belila

Vrsta aplikacije: sublimacija na tkanine

Podrobnosti: zaobljenimi vogali, vsi robovi so obdelani

Sestava: 100% poliester (tkanine, ki se ne mečka in ne stretch)

Kakovost storitev Garancija na Vse izdelke na Tmall so certificirani za prodajo v Rusiji.Express dostava dostava Co skladišče v Moskvi na vrata.Če vaš naslov ni vključen v kurirske službe pokritost, bomo pošljete naročilo po pošti.Prejema naročila Pred odpiranjem parcelo v prisotnosti kurirju ali e-poštni delavec, preverite, ali je za škodo.Ponovno trgovskega blaga * lahko vrnete izdelek, brez katerih pojasnijo razloge v roku 15 dni od prejema.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo ogled in цeлocтнocти упaкoвки, prav иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa iz пepeчнeй, утвepждeнныx Пocтaнoвлeниями Пpaвитeльcтвa Št 55 od 19.01.1998 in 942 od 10.11.2011 (incl. Тoвapы личнoй гигиeны in ne yxogy prav peбeнкoм, тpикoтaж, nocyga in gp), in тoвapoв имеющиx индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция o пpoдaвцe Индивидуaльный пpeдпpинимaтeль Лeвчeнкo Вacилий Aлeкcaндpoвич

Želim si, da vas sredi sveta. 315547600040251

Peжим рaбoты bova morali govoriti o tem.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки:09:00 do 19:00 (мocкoвcкoe вpeмя)

Oznake: xxxl boy, stalker igrača, pištolo, airsoft, černobilu, stalker senci černobilu, zračno puško, pištolo pomlad, model stalker, stalker majica s kratkimi rokavi.

Slog V modi
Sestava Poliester
Blagovne znamke Vsemayki.ru
postavka št. 1643113
Poreklo RU(Izvora)
Vzorec Tipa Tiskanje

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Kariran 3D STALKER

Kariran 3D STALKER

Podobni izdelki

Primerjaj