Romantični Boho Črto Poročno Obleko Appliques Čipke 2 V 1 Vestido De Noiva Dva kosa Bele Poročne Obleke Žogo S Snemljivo Vlak

Nov izdelek

Na zalogi

€245.79

Na seznam želja

Dobrodošli V Naši Trgovini

Dragi sladko nevesta-to-je,mi smo ponosni, da imajo priložnost, če želite, da lepo poročno obleko za vas,in spremlja vas in vaše ljubljene, da so sweet poroka.

Smo specializirano za oblikovanje in proizvodnjo zgornji razred poročno obleko,ki zagotavljajo OEM proizvodnjo za več svetovno znanih poroko blagovno znamko podjetja,Naše poročne obleke so izdelani v skladu z visokimi standardi znanih mednarodnih poročno obleko podjetij, In z uporabo visoko kakovost tehnologija izdelave in materialov.V primerjavi z drugimi znanih mednarodnih poročne obleke, imamo veliko prednost v ceni.

Smo dobrodošli vsako iskreno kupca,ali raziskavi ali nakup!Če imate kakršnakoli vprašanja ali so zainteresirani za naše obleko salon in Poročni Dodatki,vas prosimo, da nas kontaktirate.Kot iskreno prodajalec,smo zelo z veseljem zagotavljajo najboljšo kakovost izdelkov in storitev.

Toplo Nasveti :

Mi ne samo, da poročne obleke standardne velikosti,ampak tudi vam prilagojene storitve.Če se odločite izdelkov po meri,prosimo, da nas s svojo velikost parametrov.(kot je prikazano na spodnji sliki)

1.Celotno Bankrot = ___ cm/cm.

2.Pasu = ___ cm/cm.

3.Kolk obod = ___ cm/cm.

4.Višina (od vrha glave do tal brez vaše čevlje) =___ cm/cm.

5.Višina pete (čevlji, boste nositi na dan, ki ga nosijo ta obleka) =___ cm/cm.

6.Višina od ramen do tal ( brez čevljev ) =___ cm/cm.

7.Obleka barva:bela ali slonokoščena ali drugih?

8.Obleko nazaj:čipke gor ali zadrgo ali Gumb?

9.Datum obleko bodo nosili?

10.Če imate kakršne koli druge posebne zahteve, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Prosimo, preberite naslednje opombe premislite, preden je vaše naročilo.Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, da nas kontaktirate.

Izdelek Photoshow

Toplo Nasveti:

Cena vključuje samo poročno obleko,ne katera koli dodatki, kot so rokavice,veils in spodnja krila ect.Vpliva veliko dejavnikov,kot so rezanje spretnosti različnih krojačev,fotografiranje osvetlitev,fotoaparat, kotov in različnih elektronskih prikazovalnikov obstajajo lahko manjše razlike med poročno obleko ste prejeli in sliki.Prosimo, počakajte nekaj majhna razlika ,ki je normalen pojav,Hvala za vaše prijazne razumevanje.

Mersuring Navodila

Standardne Velikosti Grafikona

Proizvodnja Po Meri

O Nas:

Smo specializirano za oblikovanje in proizvodnjo zgornji razred poročno obleko, ki zagotavljajo OEM proizvodnjo za več svetovno znanih poroko blagovno znamko podjetja,vključno poročna obleka,večerna obleka,maturantski ples obleke,obleke cocktail,party obleke in različne poročne oblek.Dobrodošli, da se posvetuje z razpravo.

Po Meri Proizvodnje:

Veliko poročne obleke smo si lahko prilagodite glede na vaše zahteve,kot so velikost,barvo in slog.Poleg tega nam lahko pokaže slike poročne obleke, ki vam je všeč,bomo design in da je glede na sliko, se vam pošljejo nas.Ko konča,mi vam bomo nato poslali pripravljen obleke za vas,če menite,nezadovoljni, bomo spremenite je za vas brezplačno, dokler ne boste zadovoljni. (Vljudno prosim, upoštevajte, da je nastala freights se, ki ste ga plačali)

Materiali Visoke Kakovosti:

Smo skrbno izberite visoko kakovostnih Materialov za ustvarjanje vsako obleko,kot so Saten, šifon, taffeta, tila, organza, žamet itd.Trudimo se, najboljše, da izpolnjujejo naročnikova zahteva.

Vrhunsko Ročno Vezenje:

Uporaba vezenine, v poročne obleke zahteva lepe vezenine spretnosti in podroben načrt.Veliko naših poročne obleke so okrašena z občutljivo ročno izdelane vezenje, vzorec prišel živ na poročno obleko.

Elegantno Beading:

Veliko naših poročne obleke šivala z beading z našimi strokovnimi krojačev, za nekaj dni,predstavili pa so ga s popolno eleganco in klasičen design.

Obloge In Boning:

Mnoge naše obleke so v celoti obloženi in strukturiran tako, da zadrži svojo obliko in ravno vaša slika.Podloga tkanine, z mehko teksturo, ki je pod se počutite udobno.

Zasebni Custom Made:

Veliko izkušenih poročno obleko oblikovalci v naši ekipi so iz Hong Kong, Kitajska.Večina poročne obleke je lahko ročno, glede na vaše zahteve.Zavezani smo, da je vsak bo nevesta nositi edinstveno poročno obleko, da se poroči z nevesto, in pustite sladko memorys na poročni dan.

Način Dostave

-Predmeti bodo poslali za TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS,Kitajska itd Post

Dobavni rok: 4-7 dni, ki jih TNT, UPS, FedEx, DHL

-Element bo couriered iz Kitajske na vaš naslov.Morda bomo krat obleke znotraj navzven za zaščito beading ali vezna.

-Pred odpremo bomo skrbno pregleda, poskušal biti nobenih težav.Ampak, če boste dobili blaga najti težave, vas prosimo, stik z nami, pomagali vam bomo ustrezno ukrepali.

Oznake: boho poročno obleko plumas, arabski čipke poročno obleko, 2 kosa, bling obleko, poročna obleka 2 kosa hipi, boho dolgo obleko, 2 kos, eightale boho poročno obleko, 2 kos, črno obleko klub, trak watch, poroka boho obleko kos, poročni obleki s snemljivo vlak.

Nevesta Obleko Poceni Visoko Kakovost Po Meri Za Prodajo
Silhueta A-LINIJE
Muslimanski Poročno Obleko Poceni Poročne Obleke
Za Nosečnice Da,
Rokav Slog Skp Rokavi
Izrez Proti-Vrat
Zgrajena v Modrc Da,
Rokav Dolžina(cm) Polno
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Bela Poročna Obleka Eleganten Poroka Oblek
Poročno Obleko Tkanine Appliques
Poročna Obleka Turčija Preprosto Poročno Obleko
Slike Dejanske Da,
Pasu Princess
Vlak Sodišče Vlak
Vestido De Novia Haljo De Mariage
Princesa Poročno Obleko Vintage Poročno Obleko
Nazaj Design Gumb
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Kraj Izvora Jiangsu, Kitajska
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka KEENRYAN
Modni Element Cut-out
Priporočljivo Priložnost Poroka.Maturantski ples.Slaven.Zvečer.Stranka
Številka Modela 20210307
Plaža Poročno Obleko Plus Velikost Poročno Obleko

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Romantični Boho Črto Poročno Obleko Appliques Čipke 2 V 1 Vestido De Noiva Dva kosa Bele Poročne Obleke Žogo S Snemljivo Vlak

Romantični Boho Črto Poročno Obleko Appliques Čipke 2 V 1 Vestido De Noiva Dva kosa Bele Poročne Obleke Žogo S Snemljivo Vlak

Podobni izdelki

Primerjaj