ERMAKOVA Lahko Odpirač za Peko Nastavite Pizza Lupilnikom Sir, Nož Česen Pritisnite GraterStainless Jekla Mešalnikih Komplet Kuhinja Kuhinja Orodje

Nov izdelek

Na zalogi

€20.67

Na seznam želja

Material: Plastični Ročaj+Nerjavečega Jekla Velikost: Pizza rezalnik : 7 cm*20.5 cm/2.73"x7.99" Melona rezalnik : 3 cm*25 cm/1.17"x9.75" Žogo odpirač :4 cm*20 cm/1.56"x7.8" Mešalnikih : 6 cm*27.5 cm/2.34"x10.73" Grater : 6 cm*24 cm/2.34"x9.36" žepni nož: 6 cm*32 cm/2.34"x12.48" Česen tiska: 5 cm*18,5 cm/1.95"x7.22"

Lahko odpirač:5 cm*20 cm/1.95"x7.8"

Rezalnik sira:6 cm*za 17,5 cm/2.34"x6.83"

Paket je vključeno:

1 x Kuhinja Komplet orodij

Značilnost: 1.OTIPLJIVI IN TOUGH - V 9pcs kuhinja orodja so brezčasne,taktilno in težka, ki imajo prijeten,dober oprijem, non-slip ročaji in Trdne,trpežne,močno hrana razred 304 Nerjaveče jeklo hardwares.Na drugi strani,kuhanje orodja so vedno kot novi, kot vedno za značilnosti non-oksidacija in colorfast.

2.UPORABNO IN ENOSTAVNO - komplet vsebuje Mešalnikih,Lahko Odpirač,Česen tiska,Lupilnikom,Sir Grater,Pizza Rezalnik,Sir, Nož,Sladoled Zajemalka,in Odpirač za Steklenice.Vsa ta orodja so običajni in mora imeti kuhinjo stvari,ki so bolj uporabni za pripravo, kuhanje sestavin in so lažji za uporabo, dober oprijem občutek in udobno uporabniško izkušnjo za vas, kot tudi.

3.ČISTO IN UREJENO - kuhinja orodja so enostavna za čiščenje in organiziranje, bodo lahko varno oprati v pomivalnem stroju ali ročno pranje s toplo milnico.Tam je viseče zanke na koncu utensil, ki lahko visijo na stojalo je zelo priročno.Čisto in urejeno kithchen pripomočki set bo vaše kithchen polno mirno in bogato connotation.

4.IDEJE za DARILA - oblikujemo nove kuhalni pribor komplet z neoklasicističnem slogu, da bi klasičnih daril za sebe, svoje starše, prijatelje, sorodnike ali workmates.Ta nastavitev je dobra izbira za estetsko pritožbe, kot tudi njihove trajnosti in kakovosti.Pride, lepo zapakiranih v barvno polje.

1. Padec ladijskega prometa in veleprodajnih naročil, so podprte.Debelo naročila: vljudno prosimo, da nas kontaktirate, da se ceni na debelo.Padec dostava za naročila: vljudno prosim, pustite opombe padec ladijskega prometa naročila v naročilo,tako naše colleauge, da bi lahko videli, da je in bo, ne vključujejo račun in naši trgovini informacije itd.. 2. Kako naj storim, če predmetov je zlomljena ali poškodovana ali manj ali ni mi všeč?Vljudno prosim, obrnite na nas najprej pred pisanjem, pregled ali odpiranje spora.Lahko bi povračila denarja ali poslati nova postavka za vas. 3. Ni nobenih carinskih dajatev?To je osnovna dolžnost državljanov, da plačujejo davke v skladu z lokalno zakonodajo.Prosimo, plačilo carinskih dajatev v skladu z lokalno politiko.Hvala!

Oznake: sir plesni pritisnite, sir maker, plastične košarice, sir krpo, pritisnite tofu, plesni tofu, rezalnik sira, sir pritisnite, čebulo slicer, ingver slicer.

Certificiranje CIQ
Vrsta Kuhanje Orodje Garniture, Lahko Odpirač, Kuhinja Komplet Orodij
Blagovna Znamka Ermakova
Drugo kuhinjski pripomočki, kuhinjski pripomočki
Številka Modela CT-06
Funkcija Okolju Prijazno
Poreklo CN(Izvora)
Število Kosov 9
Material Najlon

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

ERMAKOVA Lahko Odpirač za Peko Nastavite Pizza Lupilnikom Sir, Nož Česen Pritisnite GraterStainless Jekla Mešalnikih Komplet Kuhinja Kuhinja Orodje

ERMAKOVA Lahko Odpirač za Peko Nastavite Pizza Lupilnikom Sir, Nož Česen Pritisnite GraterStainless Jekla Mešalnikih Komplet Kuhinja Kuhinja Orodje

Podobni izdelki

Primerjaj