Počutil Škatla Za Shranjevanje Zložljiva Organizator Polje Z Lesenim Ročaj Namizni Organizator Perilo Košaro Za Shranjevanje Dekor

Nov izdelek

Na zalogi

€3.78

Na seznam želja

Material

- Čutil material, ki naredi izdelek bolje počutili, z lesenimi ročaji, je bolj sodoben in preprost

Zunanjost

- Lepe šivanje naredi izdelek, močnejši in lepši

Speicfications

- Material: Počutil + Lesa

- Velikost Izdelka: Teža:

27.5x17x10.5 cm 180 g

33x22.5x11.5 cm 200 g

37.5x25.5x13cm 220 g

- Uporaba za: manjše izdelke Shranjevanje Obleke Organizator

Izdelek Vključuje

- Shranjevanje košarice *1

Opomba

- Prosimo, dovolite 1-2 cm odklon za ročno merjenje in različne metode merjenja.

- Zaradi različnih svetlost zaslona in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo je prikazano na slikah.

Q: ali Lahko dobim več popusta?

A: Hvala za vaše zanimanje za naše izdelke.Obstaja določen popust in kuponi v naši trgovini, lahko z njimi prosto, če izpolnjujejo podrobni pogoji.Ne moremo ponuditi več za popust, ker je naš navedena cena je bila najbolj ugodna lahko nudimo za vas.

Q: sem Lahko prilagodite izdelek?

A: Mi lahko prilagodite oblika in velikost za najbolj tekstil doma predmete v naši trgovini.Prosimo, obrnite na našo customer service za bolj podrobne informacije.

Q: Zakaj ruske stranke je treba izpolniti v potni list informacije?

A: Ko je vaše naročilo, potni list podatkov, je potrebno izpolniti, saj je parcela bo treba preveriti z krajevne navade v Rusiji.Bodite prepričani, da vaših podatkov ne bo nikoli prikazana na tretje osebe, in je varen za vas, da zagotovi informacije o Oknar.si.

V: Kdaj bo moje naročilo bo odpremljeno?

A: Običajno potrebujemo 3-5 dni, da poskrbi paket, ne več kot 7 dni.Če je treba na parceli nujno, prosimo napišite vaše posebne zahteve, ko oddate naročilo.Prav tako lahko obrnete na našo pomoč strankam za pomoč.

Q: Kako lahko sledenje moje parcele?

A: lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani z vašo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati povezavo in jo prilepite v brskalnik, nato kliknite open (odpri)

Q: Zapozneli logistika v Braziliji, Mehiki in Čilu?

A: Če vaš paket je prispel v vaši državi, upam, da boste lahko počakajte nekaj dni, saj poštni sistem, v Braziliji, Mehiki in Čilu ponavadi traja več časa za pošiljanje paketov.Če niste prejeli vaši pošti v roku 2 tednov, prosimo, obrnite na našo pomoč strankam in vam bomo pomagali.

V: Kaj lahko storim, ko nakup zaščito čas izteka?

A: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi bomo pomagali, da ga razširi.Vaš denar ne bo šel na naš račun.

V: Kdaj bom prejel vračilo?

A: nadomestila bo postopku v roku 3-15 dni po Oknar.si.Če imate nekaj vprašanj o vračilo težave, vas prosimo, stik z Oknar.si službo!Razumevanje je zelo dobrodošel.

- Ni važno, kaj se je zgodilo, da vaš paket, se Najprej Obrnite na Nas in mi bomo zagotovo delo zadovoljivo rešitev za vas.

- Lahko prejeli Polno Vračilo če niste prejeli parceli presega Nakup Zaščito Čas.

- Lahko prejeli Polno Vračilo če parcela je izgubil v proces dostava.

- Lahko prejeli Polno vračilo če ste prejeli napačen izdelek (v napačni velikost ali narobe vzorec).

- Lahko prejmete Delno ali Polno nadomestilo po različnih situacijah, kot so barva razlika, v okvari, poškodovan izdelek, popackani, itd.

- Lahko prejeli Polno vračilo ali Bi Exchange, če vam ni všeč, izdelek ali dane napačnem vrstnem redu, in boste morali, da se vrnete parcelo, kot tudi.

- Vse se vrne/izmenjave morajo biti v Originalni Embalaži in Resalable Stanju.Ne sprejemamo vse uporabljene, oprane, poškodovane, nagubana izdelkov.

Oznake: torba za potovanja, pralnica košarico izgara, košare za shranjevanje, ika shranjevanje, bambus zobna ščetka, leseni pladenj, košarka staljene, lok tkanine, etagere shranjevanje, polje storag.

Oblika kocke
M Velikost 33x22.5x11.5cm
Storitev Trgovina na drobno, Dropshipping, Debelo
Funkcija Shranjevanje Košarico, sundries basket
S VELIKOSTI 27.5x17x10.5cm
Številka Modela Počutil shranjevanje v košarico
Slog moderna preprostost
Poreklo CN(Izvora)
Barve bela, črna, svetlo siva, temno siva
Vrsta Shranjevanje Košare
Material Drugo
Pakiranje Enotni
Teža 180g, 200g, 220g
L Velikost 37.5x25.5x13cm
Primerno Sceno spalnica, dnevna soba
Uporaba Kozmetični pripomočki, Igrače Za Shranjevanje

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Počutil Škatla Za Shranjevanje Zložljiva Organizator Polje Z Lesenim Ročaj Namizni Organizator Perilo Košaro Za Shranjevanje Dekor

Počutil Škatla Za Shranjevanje Zložljiva Organizator Polje Z Lesenim Ročaj Namizni Organizator Perilo Košaro Za Shranjevanje Dekor

Podobni izdelki

Primerjaj