Za Ulefone Oklep 11 / 11T 5G Jasno Kaljeno Steklo 9H 2.5 D Premije Screen Protector Protection Film

Nov izdelek

Na zalogi

€1.35

Na seznam želja

Za Ulefone Oklep 11 11T 5G Jasno Kaljeno Steklo 9H 2.5 D Premije Screen Protector Protection Film

Toplo opomba: Če kupite 2 kos (Veliko), lahko dobite popust v višini 5%.

Najboljša Cena!Vam bo všeč!Zavezani smo: vsak kos preveriti pred dostave, ki zagotavlja najboljše storitve!Opis izdelka: Ta Kaljeno Steklo screen protector je treba imeti za vse, ki so nagnjeni k nenehno pada svoj telefon.Ko je opremljena ščiti vaš zaslon Telefona proti scuffs, praske in razpoke.

Funkcija: *Celotno preglednost: Realno sliko in več kot 99 % preglednosti Veliko večja prepustnost svetlobe kot JJEZA zaščitnik zaslon. *Trdota: 9H, 3-krat težje kot JJEZA zaščitnik zaslon.zaslon ne bo dobil opraskan, tudi z uporabo trdega predmetov, kot so noži in tipke. *Nežen dotik: Na zadnji strani stekla, prevlečena z močno silikonska plast, da bi namestitev enostavno in je priložen zaslonu tesno, tako da ne vplivajo na občutljivost zaslona na dotik. *Oleophobic premaz: Nano tehnologija obdelave za Oleophobic premaz, umazanijo stvar, ki se lahko očistijo zelo enostavno. *Anti-razbila: stekleni zaslon patron, ne bo razdeljeno na majhen kos z oster rob.Še vedno ohranja cel kos screen protector, da zaščitijo vaš zaslon telefona pred praskami. *Dodatek SAMO, mobilni telefon ni vključen. *Več drugih modelov v naši trgovini.Združljiv Model: *Za Ulefone Oklep 11 5G 6.088 Palca * * Za Ulefone Oklep 11T 5G 6.1 Palčni Paketu: 1 x Kaljeno Steklo Screen Protector (Količina, kot vaši izbiri) 1 x Čiščenje Orodje Set Prosimo, Upoštevajte: Ko Telefon Rob Je Ukrivljen, Saj Telefon Rob Je Sklonil, je Zasnovan tako, Da Bo Manjši Od Dejanskega Telefona Sprednji plošči Če želite Biti CompatibleWith Vseh Primerih, Ne krije 100%.

Oznake: ulefone moč 5s 13000 mah, zunanji telefon, iphon xr, iphon xs, IP68, xr, primeru xr, spigen, primeru spigen, mobilni telefon torbica.

Količina 1 Kos - 3 Kosi
Blagovna Znamka HANPINYOU
Združljiv Blagovne Znamke ulefone
Debelina 0,3 mm
Zaščitnik Zaslon Vrsta HD Jasno Kaljeno Steklo Stražar
Vrsta Spredaj Film, Spredaj Težka Zaslon Zaščitni Pokrov Kaljenega Kože
Združljiv Model 1 Za Ulefone Oklep 11 5G 6.088 Palčni
Debelo Podpora
Padec ladijskega prometa Podpora
Združljiv Model 2 Za Ulefone Oklep 11T 5G 6.1 Palčni
Značilnosti Jasno, Kaljeno Steklo, anti-scratch, Anti-Pretresel, Sijajni, Stroj
Transparence Pregledna Ultra Clear
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Za Ulefone Oklep 11 / 11T 5G Jasno Kaljeno Steklo 9H 2.5 D Premije Screen Protector Protection Film

Za Ulefone Oklep 11 / 11T 5G Jasno Kaljeno Steklo 9H 2.5 D Premije Screen Protector Protection Film

Podobni izdelki

Primerjaj