Realno Sliko pravega Usnja kakovosti čipke ravno trener priložnostne usnjeni čevlji dihanje glavna linija 19ss high street čevlji

Nov izdelek

Na zalogi

€65.45

Na seznam želja

Obvestilo:

Stopala dolžina ni vložek dolžino.

Stopala dolžina ni podplat dolžine.

Dolžina stopala

mi čevlji v standardu Euro Velikost

pls izberite velikost v standard EU velikosti običajno prisegajo

NAM velikost 6.5 = CN velikost 38 Fit Stopala Dolžina 24-24.5 cm

NAS velikosti 7 = CN velikost 39 Fit Stopala Dolžina 24.5-25 cm

NAM velikost 7.5 = CN velikosti 40 Fit Stopala Dolžina 25-25.5 cm

NAS velikosti 8 = CN velikosti 41 Fit Stopala Dolžina 25.5-26 cm

NAS velikosti 8.5 = CN velikost 42 Fit Stopala Dolžina 26-26.5 cm

NAM velikost 9.5 = CN velikost 43 Fit Stopala Dolžina 26.5-27 cm

NAS velikosti 10= CN velikost 44 Fit Stopala Dolžina 27-27.5 cm

ženske velikosti EU35-40 MOŠKIH VELIKOST EU38-47 če potrebujete ženske velikosti pls povej nam , če ne bomo poslali moških velikost

1.naše čevlje ne v standard EU Škorenj velikost,pls izberite vašo velikost v Škorenj velikost običajno prisežem,prosimo izberite velikost glede na vaše dolžina stopala .

2. Če vaša stopala je širši ali debelejši , prosimo, izberite eno številko večje .

3. pošiljamo velikost po EU velikosti , ne po NAS velikosti.

4. Kot je priročnik meri, lahko pride 1-2 cm razlike.

Plačilo:

1. Sprejemamo Alipay tukaj,Visa, MasterCard, QIWI, Maestro, WebMoney, Boleto in bančno nakazilo.

2. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor.

Dostava:

1. Vaš element, ki bodo dobavljeni iz po Oknar.si preverijo v 1-2 dneh,V posebnih primerih,mogoče se bo 3-7 dni, ker naše boot nekje treba ročno.

2. Mi ladja v vseh naših elementov prek ePacket,SF,Kitajska Post Zraka Pošta,DHL,TNT,UPS,EMS ali Drugih Objav Držav, itd.Dostava po ePacket,Post Air Mail,ponavadi to traja 20-70 dni,Dostava po DHL, ponavadi to traja 5-7 delovnih dni, da pridejo.To lahko traja dlje, zaradi zamika v carinjenje,počitnice,vreme ali dejavnikih višje sile.

3. Poslali vam bomo številko za sledenje po tem, ko bomo ladja vaše element,prosimo, preverite jo in ostanite v stiku s vaši lokalni Pošti ali Express office.

4. Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine,posredniške provizije,carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine.

Vračilo in Zamenjava:

1. 100% vseh dostavi pošiljk v dobri kvaliteti in v skladu s strogimi pregled pred odpremo.Bomo poskušali naše najboljše, da avod koli težave s kakovostjo.

2. Če ne boste zadovoljni, ko vaš sprejem vaš element,ga vrnite v roku 5 dni po prejeta za zamenjave ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste reture elemente.Kupec mora biti prepričan, da elemente, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec odgovarja za poškodovano ali izgubljeno,ne bomo kupcu dati polno nadomestilo. (Nazaj, naprej in prevozne stroške bi prevzel kupec)

Povratne informacije:

1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosimo, da nam pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi čevlji in storitev.

2. Če imate kakršna koli vprašanja z naše čevlje ali storitev,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden ste nam negativne povratne informacije.bomo poskušali naši moči, da reši težave in vam najboljšo storitev za stranke.

Pišite nam:

Prosimo, pišite nam, če imate kakršna koli vprašanja.Vse e-pošte ali sporočila bodo odgovorili v 24 urah.

Oznake: asus x552c motherboard, hp power, zootopia, popsocket, vnmg160408, dell latitude 3340 motherboard, bga, da lga, u atx, it, medenina ura.

Zapiranje Tip Čipke-up
Poreklo CN(Izvora)
Vložek Materiala Ovčje kože
Zgornji Pravega Usnja Tip Kravje Usnje
Čevlji Tip Osnovna
Obloge Materiala Pravega Usnja
Podplat Materiala Gume
Vzorec Tipa Trdna
Zgornji Material Pravega Usnja
Ime Oddelka Za odrasle
Postavka Vrsta priložnostne čevlji
Obloge-Pravega Usnja Tip Kravje Usnje
Blagovna Znamka Pentacler
Fit Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Realno Sliko pravega Usnja kakovosti čipke ravno trener priložnostne usnjeni čevlji dihanje glavna linija 19ss high street čevlji

Realno Sliko pravega Usnja kakovosti čipke ravno trener priložnostne usnjeni čevlji dihanje glavna linija 19ss high street čevlji

Podobni izdelki

Primerjaj