Noro Denar za Dan Harlan - čarovniških trikov

Nov izdelek

Na zalogi

€0.77

Na seznam želja

58 Shranjevanje Pošlji v 12 urah -------

Dragi nove in stare stranke, so vsi naši izdelki so na zalogi in se lahko poslali v najkrajšem možnem času.

Prosim, vas prosimo, da nakupa.Imam več kot 20000 različnih vrst izdelkov.

Smo le pokazali nekaj izdelkov.Če ne najdete izdelke, ki jih potrebujete,

prosimo, pišite na me in pomagala vam bom.Za boljše cene in storitve,

prosimo, zbiranje moji trgovini, hvala.

Hej!Čarobno prijatelji, pozdravljeni!

Sem prodajajo samo video poučevanja.

Izdelki so poslana prek e-pošte,

Prosim, pustite vaš e-poštni naslov po plačilu.

Noro Denar za Dan Harlan

Ena najboljša raztrgana in obnovljena trik, ki je kdajkoli obstajala.Podpisan, sposodil bill je raztrgana v 4 dele, ter obnovljena v NEMOGOČ način.

"Sem izumil veliko čarobno nad mojo kariero, vendar nič v primerjavi z Noro Denar za vpliv, ki ga ustvarja." - Jan Harlan

Sposodim račun od svojega gledalca.RES je solza v štiri dele.Povrnitev teh štirih kosov v popolnoma pomešani, nemogoče, da bi.Daj stran za njih govori o vedno.

Je to ni dovolj za vas?Ali smo pozabili omeniti, da je gledalec podpiše menico, na samem začetku?Ali smo pozabili omeniti, da je bill ste raztrganine istem računu obnovite?Ali smo pozabili omeniti, da je to 100% realno valuto?To je Dan Harlan je Noro Denar.

Ena najboljša raztrgana in obnovljena trik, ki je kdajkoli obstajala.Obdobju.Konec razprave.

V Noro Denarni račun je sposodil od vaše gledalec, in zložen v četrtine.Gledalec nato podpiše zložiti zakona, ki se potem upravičeno raztrgana v štirih enakih kosov.Prvi, dveh kosov, ki so stopili nazaj skupaj z nasprotnim robovi dotika, in nato drugih dveh kosov, ki so se pridružile nazaj, skupaj z njihovo nasprotje robovi dotika.Zunanji vogali bill zdaj izpolnjuje v center z zunanjih robov postaja raztrgana robovi.Gledalec je podpis nikoli ne zapusti svojih očeh in mismade zakona, se lahko izroči takoj za izpit.

Jan Harlan sega globoko v-globina na gradnjo trikom uporablja za doseganje tega čudež, ki je pravzaprav enostavno izvesti.Ko je bill je podpisal skoraj vse delo že opravljeno.Kot bonus, boste prejeli PDF Jan Harlan je Noro, 8, drugo podpisana raztrgana in mismade čudež, ki deluje na istih načelih.Prav tako boste prejemali polno televizijskih uspešnosti pravic.To ni samo ugled maker, to je trik, ki ne bo nihče nikoli nehati govoriti o tem.To je Dan Harlan je Noro Denar.

Opomba: za opravljanje ta učinek, boste morali kupiti tudi dodatne materiale za opravljanje z valuto po vaši izbiri.Teh ni na voljo skozi Pingvin, vendar popolna navodila o tem, kje dobite svoj materiali, ki so na voljo v prenos.Ta izdelek je bil zasnovan za delo z ameriške valute.Mednarodni valuti se lahko uporablja na podlagi primera.

Oznake: čarobni meč trik, v triki, magic trick za strokovno čarovnik, magic trick, čarobni svinčnik trik, ks, moški quartz uro, kovanec magic, big čarobno prevara, čarobno strokovno.

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Pestro Prop
Je Navodila, Vključena Da,
Spol Unisex
velikost Other
Starostni Razpon 8-11 Let, 12-15 Let, Odrasli
Material Drugo
Uspešnost Obliki Close-up Magic
Značilnosti Preberite, Enostavno Narediti, Začetnik, Professional, Čarovniki, Ulica, Faza

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Noro Denar za Dan Harlan - čarovniških trikov

Noro Denar za Dan Harlan - čarovniških trikov

Podobni izdelki

Primerjaj