24 MM Nori Konj Usnje Watch Trak Za Suunto 9 Watchband Suunto7 Spartan Šport Gledam Band Prečna D5 Potapljaški Trak za Dizelske

Nov izdelek

Na zalogi

€15.58

Na seznam želja

Dragi prijatelji, Smo zelo veseli, da si prišel v naši trgovini. "Pogled Focus" upam, da boste imeli dober shopping.Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.

Opis izdelka:

Znamka: Pogled Osredotočite

Material: Crazy horse usnje

Barva: Črna, Temno rjave barve, Preglasili, Svetlo rjava

Watchband Širina: 24 mm

Kratek trak : 75 mm,Dolgo traku : 130 mm

Sponke material: 316 jekla

Sponke barva:Črna, srebrna

Primerna za : Suunto 7,Suunto 9,Suunto 9 baro,Spartan šport,Spartan šport zapestje HR,Prečna,D5, potapljanje

Opomba

Če kupite trak, ki jo želite prilagoditi za Prečkanje, prosimo, upoštevajte, na namenom prilagajanja Prečna,Ker Prečkanje je zatiči so različne.Ne hitro sprostitev zatiči.

Paket Vključuje:

Pazi Pasu Trak s Sponko

2 x zatiči (Že nameščen)

1XGift počutil pakiranje vrečko & 1x Namestitev orodje

Pogosta vprašanja

SF1-vam je dropshipping podporo in trgovini?

Ja, smo dobrodošli, kupec lahko pridobite 5% za naročila nad 2 kosa, 10% za naročila nad 3 kos.Če potrebujete več kot 50Pcs, govori, da nas, preden se da, mi smo pripravljeni, da vam pomagajo na prvič.

SF2-Je orodje za zamenjavo band in kako si pack?

Da, mi bomo poslali izvijač za vsako naročilo.Paket vsebuje tudi priti s a lahka teža pogled osredotočite se počutil primeru za gospodarstvo trak, ki preprečuje praske in udarce, tako paketa bo v dobrem stanju vso pot, ko odprete parceli.Poleg tega, da lahko imajo pas, v žepe za potovanje ali če želite spremeniti razredi.Poleg tega primeru se lahko opravljajo kot torbici, da imajo majhne stvari, kot so ključi.

SF3-So trakovi enako kot na spletni strani?

Prosimo, upoštevajte, da ker je to naravni kože, št dve watch trakov, ki so podobni in se razlikujejo bistveno od fotografijo.Če je bila PU, nato pa vzorec in žito bo isto.Smo prodajajo samo naravne kože, zato ni dveh watch trakov, ki so podobni in se razlikujejo bistveno od fotografijo.

Note_ Ker trak je bil oblikovan med proizvodnih procesov, nov trak je lahko trd.Krat ga večkrat ali uporabite ga lahko za nekaj dni,trak bo mehka in udobna za nošenje.

Feedback_ Ko je vaš element, ki prispe v zadovoljivem stanju, prosim, pustite pozitivne povratne informacije za nas.Bomo naredili enako za vas.Prosimo, ne puščajte nobenih negativnih ali nevtralnih povratne informacije pred e-mail vaš problem za nas.Moramo vam pomaga rešiti problem.

Oznake: suunto, dizelski človek, čelada spartan, trak suunto, dia watch band, ssuunto 9 baro trak, dizelski trak, maikes usnje watch band, moški šport gledam, dizelski watchband.

Poreklo CN(Izvora)
Band Material Tip Usnje
Postavka Vrsta Watchbands
Zaponko Tip Sponke
Blagovna Znamka pogled osredotočite
Stanje Novo, brez oznake
Številka Modela SF-ST-023
Dolžina Pasu 21 cm

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

24 MM Nori Konj Usnje Watch Trak Za Suunto 9 Watchband Suunto7 Spartan Šport Gledam Band Prečna D5 Potapljaški Trak za Dizelske

24 MM Nori Konj Usnje Watch Trak Za Suunto 9 Watchband Suunto7 Spartan Šport Gledam Band Prečna D5 Potapljaški Trak za Dizelske

Podobni izdelki

Primerjaj