Krik Wes Craven Scary Movie Sidney Prescott fant Skeet Ulrich Ghostface morilec emajl pin broška

Nov izdelek

Na zalogi

€1.34

Na seznam želja

1. Če želite na ladjo, da paket, ki ga plačali za paket stroške prevozov, se lahko pošljete naročilo, vendar ne plačati za to, se takoj obrnite na prodajalca, za pregled ladijskega stroškov za paket. 2. Če želite, da bi na debelo naročilu, prosimo, kontaktirajte nas za najboljši ceni na debelo! 3. Padec ladijskega prometa, da je sprejemljivo, paket ne vključuje nobenih račun, promocijske in informacije o podjetju, hvala! 4. Naši stroški dostave se obračunajo zato bodite prepričani, da preverite naše druge veliko predmetov! 5. Zagotavljamo vam, da so naši izdelki so visoke in zelo dobra kakovost!Informacije o izdelku Broška Tip: Cartoon Broška Barva: kot na sliki prikazujeta Velikost: kot kažejo slike Material : Baker Teža: 15g Pakiranje: 1 pc v opp vrečko Lastnosti:100% popolnoma nova in visoke kakovosti Kovinski metulj zaponko na hrbtni Super za oblačila, nahrbtniki, kape, uniforme, plašč, jakno, kavbojke, t-majica, kapa, ipd.

Dostava Pogoji 1、DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO / FPO) 2、poskrbite, Da vpišete vaše ime in priimek / polni naslov / pravilno poštno številko in telefonsko številko. 3、Če morate spremeniti vaš ladijskega informacije, nam to sporočite čim prej. 4、China post air mail: to ponavadi traja 15-90 delovnih dni za wordwide. 5、, Vendar obstaja veliko nenadzorovanih dejavnikov v mednarodnem prometu, kot so naravne nesreče / počitnice / post-strik / vojne itd.Tako, da vam blago morda z zamudo nekaj dni ali izgubili, upam, da boste lahko čakati več kot 60 dni ali 90days.Zahvaljujemo se vam za razumevanje in potrpežljivost Če ne prejmete naročila v normalnem času, se obrnite na nas za preverjanje.Bomo sledili ekspedicijo in dobili nazaj, da boste čim prej odgovor.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če imate kakršne koli težave po prejemu blaga, ali če ne boste zadovoljni z izdelki, se nemudoma obrnite na nas pred tem, da nas nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Hvala za videti in veselo nakupovanje!

Oznake: groza masko, lego morski pes igrača, popsocket, maska grozno, smith, ghostface krik, neca, megamind, lego kmetije, prst skateboard.

Obliko\vzorec Geometrijski
Spol Unisex
Slog Neogotskem
Številka Modela 2020120802
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Broške
Kovine Tipa Baker
Fine ali Moda Moda
Broške Tip Broške
Material Kovine

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Krik Wes Craven Scary Movie Sidney Prescott fant Skeet Ulrich Ghostface morilec emajl pin broška

Krik Wes Craven Scary Movie Sidney Prescott fant Skeet Ulrich Ghostface morilec emajl pin broška

Podobni izdelki

Primerjaj