VIP Silikonski Čopič Glavo Ščetko Kopalnica Čiščenje Brush Set Steno Nameščenih Samodejno Odpiranje In Zapiranje Ni Mrtev Kotu Pranje

Nov izdelek

Na zalogi

€8.48

Na seznam želja

Hi Dropshippers ,sem dobrodošli na Dropshipping !!!Če vam je všeč to prioduct in želite dropship to ,Pls stik z mano !Sem lahko vam najboljše cene in najboljše storitve !Lahko uporabim CSV za obdelavo naročil in čas obdelave je 1 dan!Ko postavite redu, bom to ladjo, za vas v 1-2 dneh !Čas dostave je ZDA združeno KRALJESTVO AU (6-10days) CA (6-8days)!Moj Skype je v živo:.cid.dd000ece41159392 Moj Wechat je +86 15658281659

Značilnosti:

Učinkovito čiščenje, čiščenje wc groove, pri čemer ni mrtvih kotih, učinkovito in mehko dekontaminacijo brez vlaken, pojdite globoko v cevovodu, da čisto vse mrtvih kotih wc.

Ni prostora za čiščenje, 360° popolno čiščenje, enostavno čiščenje, enostavno, da bi dobili umazano madežev urina.

Učinkovito in čista, brez volatilization, ne kopičenje vode, visi v zraku, da odteče, se poslovite od wc tekočine.

360° čiščenje mrtvih kotih, TPR mehko jezika-oblikovan čopič glavo, TPR prilagodljiv material, močnejši čistilna moč kot tradicionalni ščetine in boljše čiščenje brez obarvanja z glazuro.

Poslovite od umazane roke, enostavno vzeti, avtomatsko odpiranje in zapiranje, novo nadgrajeno vzvod načelo, avtomatsko odpiranje, ko ven, občutljive na dotik.

Perforacija-brezplačno, trajno stabilnost, obešanje na steno nameščenih modela, nohtov-brezplačno namestitev, močan in non-označevanje nalepke nepremočljiva in vlago,-dokazilo, ne da bi padli, primeren za dnevno čiščenje.

Izdelek prednosti:

Močan dekontaminacijo, prezračevanje, vzmetenje, oblikovanje, enostavno čiščenje, manj prostora, in trajne.

Ni statična elektrika, brez prahu in nečistoč, brez poškodb glaze, nobene škode na stranišče.

To ne drži lase, in to bo čisto po težka umazanija.Vogalih so seamed, lase, ni zapleten, je enostaven za čiščenje in čiščenje je v mestu.

način namestitve

① Obrišite čisto steno

②Exhaust zrak, ko peeling off lepilo

③Hang bazo na obliž

④Place wc ščetko

Oznake: pranje strešnik, cherry wc scruber, kotne ščetko set, držalo krtače toaletne, ščetka za wc ščetko, ura nihalo, dolg ročaj očesa gobo krtačo kopel, spanje spray, vodja pranje, ščetko japonska enkratno uporabo.

Številka Modela ščetko
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Okolju Prijazno
Vrsta ščetko
Material Silikonski
Uporaba Wc
Slog Strani

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

VIP Silikonski Čopič Glavo Ščetko Kopalnica Čiščenje Brush Set Steno Nameščenih Samodejno Odpiranje In Zapiranje Ni Mrtev Kotu Pranje

VIP Silikonski Čopič Glavo Ščetko Kopalnica Čiščenje Brush Set Steno Nameščenih Samodejno Odpiranje In Zapiranje Ni Mrtev Kotu Pranje

Podobni izdelki

Primerjaj