Realističen Penis Enlarger Muco Ženske In Moški Masturbator Pravi Vibrator Za Pare Gay Sex Igrače Fmale Mesa Svetlobo Igrača

Nov izdelek

Na zalogi

€9.66

Na seznam želja

modname=ckeditor Moški in ženski skupni simulacije falos Priročnik Masturbator Posterior Igrače Masturbacija Orgazem G-Spot Moški Analni Čepi Skrivnost package: Nihče ne ve, kaj je to vključeni, penis, dildos, bo poslana vam z diskretno paket.

1.Velikost: 20*6*8 cm

2.Material: Medicinski Silikon

3.Vibrator je ne le velik penis za ženske masturbator, ampak tudi ponaredek nožnico moški masturbator.

4.Boste našli silikonski vibrator je tako resnično, ko ste ga dobili.Mehka, trdna silikonski material je počutim tako super, tako pravi, v roki.

5.Ogromen dildo, vrhunsko v velikosti, popolnoma spodbujanje ženskega g samem.

6. Tesen vagine, čudovit sex igrača za moške.

7. Ne glede na to, da ste samskih žensk, samski moški, pari, gejev, to seks penis je najboljša izbira za vas.Izpolnjujejo vse vaše potrebe.

8.Naši silikonski penis, dildo je narejen iz medicinskega silikona material, nestrupen, brez vonja. 100% vodoodpornega materiala zagotavljajo, da lahko uporabite to v vlažnem okolju.

Opomba:

1.Čiščenje izdelka pred in po uporabi operemo s toplo vodo in antibakterijsko milo ,nežno obrišite z brisačo ali mehko krpo.

2. Pred uporabo dodamo kapljico ali dve od vaš najljubši spola lube, da dildo penis.

►Dostava:

Mi Ladja v večini držav na svetu.Izdelki so poslane iz Kitajske z air mail, doseže večina držav, okoli 15 do 35 delovnih dni.

►Plačila:

Sprejemamo alipay tukaj.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.sprejemamo naslednje plačilne metode: cridet kartice; moneybooker;T/T;western union.

►Wantty:

Če izdelek ne ustreza opisu ali je okvarjen, prosimo, sporočite nam, prosto in obravnavali smo ga v času, da izpolnjujejo vas. (Ne oklevajte, da bi slabo komentarji ali nevtralni komentarji, se obrnite na službo v času, prepričani smo, da je izmenjava boste dosegli boljše rezultate.

►Povratne informacije:

Vas prosimo, obrnite na nas, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete.obravnavali bomo to hitro!

Oznake: dildo moški, risanka kondom, alarg pene, vibrator za moške, seks igrače, kristalno dildo, peni rokav, moški masturb, gode, dildo realist.

Barve Meso barve
Funkcija 5 analni prostate
Funkcija 4 Stimulator Klitorisa Za Ženske
Blagovna Znamka OLOEY
Funkcija 1 Veren Pussy Ass Masturbator za Moške
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 3 Realno Ultra-Mehke Dildo Za Ženske
Funkcija 2 Realističnih Seks Lutk
Številka Modela GA0116
Material Medicinski Silikon
velikost 20*6*8cm
Vrsta sex igrače za ženske
Postavka Vrsta Dildos

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Realističen Penis Enlarger Muco Ženske In Moški Masturbator Pravi Vibrator Za Pare Gay Sex Igrače Fmale Mesa Svetlobo Igrača

Realističen Penis Enlarger Muco Ženske In Moški Masturbator Pravi Vibrator Za Pare Gay Sex Igrače Fmale Mesa Svetlobo Igrača

Podobni izdelki

Primerjaj