Ročno Pistacija, Prevlečeni turški Navdušili s Čokolado Lokum, 9oz - 250 g HITRA DOSTAVA

Nov izdelek

Na zalogi

€22.46

Na seznam želja

OPIS

Veličastno srečanje najboljše kakovosti Antep pistacija, marshmallow in čokolado v Antep pistacija drevesa, ki rastejo v Pančevo: Pistacija Čokolade Delight.Poleg marshmallow, vsebuje Antep pistacija zrn in je pokrit z Antep pistacija prahu na zunanji površini, in čokolade, ki se spremeni v pistacija praznik vam vrhunsko sladko praznik, kot je naše druge posebne dobrote.Ta izdelek, ki vam bo zaužiti z veliko zadovoljstvo, vas čaka drugačen okus možnost med našimi Turkish delight sort.Najlepše član turške kuhinje, najboljše darilo, da, najboljši prijatelj s kavo.Turški navdušili, ki je bil pomemben del palače kuhinje v Osmanskem obdobju se je več sto let zgodovine.Poskusite naše turški navdušili z uporabo naravni sadni ekstrakt.Turkish delight, ki je narejen z citronska kislina, sladkor, škrob, hrana, barvo in aromo.Sladkor je kuhana v vodi, dokler ni popolnoma raztopi.Citronske kisline in škrob so levi, da se raztopi v ločenih skodelice.Nato citronska kislina in škrob so mešana s sladkorjem vode.To je kuhana za nekaj časa.Zmes je preverjeno z žlico, ali je v lepljivo doslednost, in je obdržal v škrobnata skodelice za 20 ur.Kot zadnji korak, to je oblikovan na trdna tla in zapakirana.Turške Dobrote, ki so proizvedena na dan.

SESTAVINE

Glede na sestavine, ki se uporabljajo, hranilnih vrednosti spremeniti, in povprečne vrednosti so določene.V 100 gr turške navdušili: 89.28 gr ogljikovih hidratov, 0.12 gr proteinov, 0.19 gr maščob, 0 gramov vlaknin, 0 mg holesterola, 19 mg kalija, 5 mg kalcija in 0,1 mg železa je prisotna.

NAVODILA

Hrano in sladkarije v turške kuhinje imajo več oblik predstavitev.To velja tudi za turške navdušili.Kot tudi služil v handkerchief, Turkish delight je služil tudi skupaj z navaden, srednje ali sladko turške kave.Okus in naravnanost naših turške navdušili vas bo od vas.Bon Dober Tek.

OPOZORILA

Hranite ga na hladnem mestu.Zaščititi pred sončno svetlobo.

PLAČILO

Sprejemamo plačila s katero koli od naslednjih metod: ALIPAY

DOSTAVA

Trudimo se, da bi dobili vaša naročila, da boste čim prej!Sodelujemo z DHL, FedEx in UPS, da poda svoje naročilo tako hitro, kot je mogoče.Vse naloge, ki so zavarovani.Za poškodovane izdelke, vrnitve ali brezplačne dostave je narejena glede na kupca prednost.Dostava številko za sledenje pošlje za vsa naročila.Nalogi, ki je ne more ponuditi, ker prejemnik ni na naslovu, ali zaradi manjkajoče naslov, ki so na čakanju na tovor podjetja office.Sprejemnik je stik znova.Lahko ladja na poštni predal ali APO naslov?Št.Prosimo, navedite Nacionalni Naslov sprejemnik / prejemnika, da zagotovi hitrejšo dostavo vaše pošiljke.DHL, FedEx, ali UPS ne dostavi P. O. škatle.Nacionalni naslov vsebuje šest komponent, ki so: 1. Številka Stavbe 2. Ime Ulice 3. Soseska/ Okrožje 4. Mesto 5. Poštna Številka (Neobvezno) 6. Dodatno Številko (Neobvezno)

CARINSKI & UVOZNIH DAVKOV

Kupci, ki so odgovorni za vse carine in uvozne dajatve, ki se lahko uporabljajo.Sem ne odgovarja za zamude zaradi carin.

Oznake: mednožje odprta, joie, ptica tatoo, lokum, tuba, abaya turški, odprite pantyhose, francoski press, okusno sladek, tarot.

Certificiranje CB
Poreklo TR(Izvora)
Chocolate Lokum lokum
Suho sadje murve
Turkish Delight Pistachio Coated
lešnik sladica
ROČNO pestil

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Ročno Pistacija, Prevlečeni turški Navdušili s Čokolado Lokum, 9oz - 250 g HITRA DOSTAVA

Ročno Pistacija, Prevlečeni turški Navdušili s Čokolado Lokum, 9oz - 250 g HITRA DOSTAVA

Podobni izdelki

Primerjaj