Stol Kritje Stretch Jedilnico Stol Zajema Stol Kritje Stretch Hogar Silla Igralec Sillas Oficina De Funda Fundas Par Sillas

Nov izdelek

Na zalogi

€2.71

Na seznam želja

Modno oblikovanje,100% Čisto Nov,Visoko kakovost!

92% Poliester, 8% Spandex

3 vrste jedilni stol zajema

Mehka, udobna, raztegljiv material,stretch, da se povrne hitro,varno prileganje z všita elastični rob.Pralni stroj,ki je enostaven za čiščenje in pranje.

Okrasite jedilnico, popolnoma

Merjenje Vodnik

Velikost Primerna Stol:

Nazaj Višina: 45~60 cm(18~24 palca)

Sedež Dolžina: 40~50 cm(16~20 palčni)

Sedež Širina: 40~50 cm(15.74~20 palčni)

Vljudno Opomnik

1.Ročno merjenje 1-4 cm napaka je dovoljeno

2.hitra dostava, brezplačna dostava ne pomeni, da vam ni treba dodatno plačati po Meri

3.različne države, velikost je različna ,prosimo, preverite, preden jo kupite

4.zaradi dolge razdalje prevoza problem ,izdelek, ki bo malo krat,izdelka ne tako ravno kot sliko,vendar ne vpliva na uporabo

5.Saj je razlika med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta .Zagotavljamo vam, da slog je enako, kot je prikazano na fotografijah.

Q: sem Lahko prilagodite izdelek?

A: Mi lahko prilagodite oblika in velikost za najbolj tekstil doma predmete v naši trgovini.Vključno z: prevleke, tapiserija, plaža brisačo, blazine pokrov in itd.

Prosimo, obrnite na našo customer service za več informacij.

V: Kdaj bo moje naročilo bo odpremljeno?

A: Popolnoma smo morali urediti vaš paket v 3-6 dni, ne več kot 7 dni.Če je nujno naročilo, vas prosimo, da pripombe, ko oddate naročilo ali pa se obrnite na našo customer service, da zahteva za vas.

Q: Ko bo paket prišli?

A: paketov, ki običajno pridejo v 7~20 delovnih dni, ne štetja praznike in vikende.Ogledate si lahko čas poštnine sliko vaši državi na koncu te strani.

Q: Kakšna je vaša politika vračanja?

O: Naši politiki vračila: če je problem kakovosti blaga, ali blaga pošljite napake, bomo vrnjeno celotno vračilo; Če kupci, ki so kupili napačno blago, kupec treba plačati tovorni vrnjeno blago, tam lahko tudi polno nadomestilo.

Vsa sporočila bodo odgovorili v 24 urah, vaš srečen storitev, zagotovljenih v nas.

Oznake: stol offic, bar stol stol, sklad jedilni stol, predsednik mao, stol sodobne, tatoo tapete za stene, zložljivi stol velike, baby elf, igralec soba, stretch slipcover stol.

Slog Kepra
Vzorec Navaden Barvanih
Uporaba Plaža Stol, Roko Stol, Hotel Stol, Poroka Stol, Banket Stol
Poreklo CN(Izvora)
Material Spandex / Poliester

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Stol Kritje Stretch Jedilnico Stol Zajema Stol Kritje Stretch Hogar Silla Igralec Sillas Oficina De Funda Fundas Par Sillas

Stol Kritje Stretch Jedilnico Stol Zajema Stol Kritje Stretch Hogar Silla Igralec Sillas Oficina De Funda Fundas Par Sillas

Podobni izdelki

Primerjaj