Largehead Atractylodes,Atractylodis Macrocephalae Rhizoma,Bai Zhu

Nov izdelek

Na zalogi

€14.77

Na seznam želja

modname=ckeditor

1. Lepotni učinek: Atractylodes macrocephala ima učinek, ki zavirajo melanin, ki lahko prepreči odlaganje pigment na površini kože, da bi tako dosegli učinke freckle, beljenje, in lepoti.

2. Poživljajoče vranice: Atractylodes macrocephala ima učinke sušenje vlažnosti in utrjevanje vranica, upočasnjuje vranico in spodbuja tekočine, proizvodnja in ima dober zdravstveni vpliva na vranico in želodec.Poleg tega Atractylodes macrocephala lahko spodbujajo peristaltiko prebavil in izločajo odvečno odpadkov v telesu v času, tako se doseže učinek sušenja zaprtje.

3. Diuretik in otekanje učinek: Baizhu ima učinek odstranjevanje vlage in diureza.Uporablja se lahko klinično za zdravljenje različnih simptomov, kot so ledvic edem in podhranjenosti edem.Pomaga človeškega telesa po uriniranju v času in izločajo toksine iz telesa.

4. Anti-plod učinek: Atractylodes macrocephala ima učinek zavira krčenje maternice in je lahko učinkovito preprečevanje splava simptomov.

Oznake: Mp4, smrt opomba misa, prehransko dopolnilo, otroške hrane mlinček, haikyuu, smrt opomba načrtovalec, kaneki, it, malo, priljubljeno.

Število Kosov Ena Enota
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta bleščice
Uporaba Telo

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Largehead Atractylodes,Atractylodis Macrocephalae Rhizoma,Bai Zhu

Largehead Atractylodes,Atractylodis Macrocephalae Rhizoma,Bai Zhu

Podobni izdelki

Primerjaj